Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid wil in januari zaken doen met Liverpool

Laatste update:

Luca Antonelli wil zijn carrière bij AC Milan beëindigen. “Ik hoop dat ik binnenkort kan verlengen, want het is mijn droom om mijn loopbaan hier af te sluiten. Iedereen die mij kent, weet dat het altijd mijn droom is geweest om dit tenue te dragen. Ik ben de gelukkigste persoon op aarde”, zegt de 28-jarige linkerverdediger uit Italië. Antonelli, die overkwam van Genoa, speelde dit seizoen negen wedstrijden in de Serie A. (Milan Channel)

Fábio Coentrao vertrok in de zomer naar AS Monaco en daar kwam geen linksback voor terug. Wanneer Marcelo nu afwezig is heeft Real Madrid toch wel een probleempje: Álvaro Arbeloa, Danilo en Nacho kunnen als linksback spelen, maar Rafael Benítez vindt dat het beter kan. Alberto Moreno van Liverpool wordt nu weer genoemd als kandidaat om naar Real te verkassen; in augustus was hij ook al in beeld. (Marca)

Gökan Töre staat voor een hereniging met Slaven Bilic. De manager van West Ham United kent de international van Turkije nog van hun gezamenlijke periode bij Besiktas en nu wil hij hem naar Engeland halen. Töre heeft bij Besiktas nog een verbintenis tot medio 2019 en hij kost naar verluidt dertien miljoen euro. Voor West Ham, dat prima presteert in de Premier League, is dat bedrag geen probleem. (Daily Mirror)

Newcastle United heeft de beste papieren om Andros Townsend in te lijven. De 24-jarige aanvaller is bij Tottenham Hotspur na een ruzie met de fitnesstrainer uit de gratie geraakt en ook West Ham United, Aston Villa, Leicester City, Sunderland, Swansea City en West Bromwich Albion zouden de voormalig Engels international willen hebben. Newcastle zou echter de front-runner zijn in de strijd om Townsend. (ESPN)

Alberto Moreno zou een goede aanwinst zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

VZ Kort: Claudio Ranieri stopt na handhaving alsnog bij Cagliari
77
PSV is concreet en mag dromen van tijdelijke komst 18-jarig toptalent
9
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
17
Stewart staat voor moeilijke opdracht bij PSV: 'Vertrek blijkt niet eenvoudig'
10
Teamgenoot kan grap van stoppende Toni Kroos op X niet waarderen: 'F*ck you!'
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties