Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid wil 50 miljoen euro én Gareth Bale bieden

Laatste update:

Er dient zich een nieuwe kandidaat-eigenaar aan bij Roda JC Kerkrade. Roland Hogenelst, die fortuin heeft gemaakt met zijn tapasrestaurantsketen La Cubanita, staat klaar om meerderheidsaandeelhouder te worden. (de Limburger)

Real Madrid werkt aan een akkoord om volgend jaar zomer Gareth Bale te lozen én Harry Kane te halen. De Spaanse topclub denkt dat vijftig miljoen euro én Bale voldoende zullen zijn als Tottenham naast Champions League-voetbal grijpt. (The Sun)

De interesse in Aleksandr Sobolev neemt zienderogen toe. Na Manchester United en Borussia Dortmund hebben nu ook Arsenal en Galatasaray belangstelling voor de aanvaller van Krylia Sovetov. (Diverse Russische media)

Kwasi Okyere Wriedt kan Bayern München in januari inruilen voor Norwich City. De aanvaller annex Ghanees international scoorde de voorbije twee seizoenen aan de lopende band voor het tweede elftal. (Kicker)

Real Madrid is bereid om tachtig miljoen euro neer te tellen voor N’Golo Kanté. De verwachting is dat Chelsea minimaal twintig miljoen euro meer wil voor de middenvelder, die ook bij Juventus in beeld is. (AS)

Denk jij dat N’Golo Kanté ooit voor Real Madrid zal spelen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties