Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real reserveert 200 miljoen voor drie aankopen

Laatste update:

Igor Denisov heeft het nog altijd niet zo op de duurbetaalde sterren Axel Witsel en Hulk. Na het Champions League-duel met AC Milan liet de aanvoerder van Zenit Sint-Petersburg zich weer horen. “Hij beweerde dat ze niet hard genoeg werkten. Gelukkig lig ikzelf nog altijd goed in de groep”, zegt de Belgische verdediger Nicolas Lombaerts, die al sinds 2007 bij Zenit speelt. (Het Nieuwsblad)

Real Madrid neemt na dit seizoen afscheid van José Mourinho en wil met een nieuwe trainer aan het roer het elftal verversen. Florentino Pérez heeft liefst 200 miljoen euro betaald voor drie spelers, te weten Radamel Falcao (Atlético Madrid), David Silva (Manchester City) en Mario Götze (Borussia Dortmund). Het is nog onduidelijk welke spelers er ruimte moeten maken voor de plannen van Pérez. (Sport)

Of Vurnon Anita zich al zorgen moet maken weten we niet, feit is wel dat Newcastle United in de markt is voor andere middenvelders. In dit geval gaat het om Mohamed Diamé, die de voorbije weken de sterren van de hemel speelt bij West Ham United. De 25-jarige controleur is geen bijzonder dure klant, want hij heeft een gelimiteerde afkoopsom van 4,5 miljoen euro in zijn contract staan. (Daily Mail)

Daniele De Rossi was afgelopen week in Londen en dat komt omdat hij met de clubleiding van Manchester City gepraat heeft. De Rossi kan niet goed door een deur met trainer Zdenek Zeman en het heeft er alle schijn van dat het kind van AS Roma in januari of in de zomer voor een andere werkgever kiest. Hij heeft zich door the Citizens alvast laten inlichten over de mogelijkheden. (talkSPORT)

Mogelijk stapt Keisuke Honda in de voetsporen van Shinji Kagawa bij Borussia Dortmund. Kagawa speelt alweer een tijdje voor Manchester United en zijn landgenoot Honda staat momenteel onder contract bij CSKA Moskou. De ex-speler van VVV-Venlo wordt al een tijd in verband gebracht met een vertrek uit de Russische hoofdstad: zo is ook Liverpool al geïnteresseerd in de aanvallende middenvelder. (talkSPORT)

Luke Shaw is nog maar zeventien jaar oud, maar heeft zijn eerste minuten in de Premier League al achter de rug. De linksachter van Southampton wordt gevolgd door Arsenal en Chelsea, maar Southampton-manager Nigel Adkins heeft de interesse afgewimpeld. “Vergeet het maar”, aldus Adkins. Shaw is in onderhandeling met Southampton over een nieuwe verbintenis. (The Sun)

Robinho lijkt toch echt naar Santos terug te keren, maar AS Monaco geeft de hoop op de handtekening van de aanvaller van AC Milan niet op. De 27-jarige Robinho, die weg mag uit San Siro, heeft zelfs al een contractvoorstel ontvangen van de club uit het prinsendom. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te begrijpen dat het gaat om een voorstel met behoorlijk wat nulletjes achter de komma. (Le 10 Sport)

Welke topspeler zou het beste bij Real Madrid passen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties