Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real stuurt in januari 32 miljoen naar Londen

Laatste update:

Manchester United stelde David Moyes aan als opvolger van Sir Alex Ferguson en dat was volgens Johan Cruijff een enorme vergissing. “Manchester United betaalt de prijs voor hun stupiditeit en nu moeten ze dat herstellen. Bij Everton was Moyes een uitstekende coach, maar hij past niet bij Manchester United. Hem vastleggen was een fout”, aldus Cruijff. Momenteel is Louis van Gaal manager op Old Trafford. (Diverse Engelse media)

Real Madrid hoopt in januari 32 miljoen euro op de bankrekening van Chelsea te storten. Dat heeft alles te maken met Ramires, die al geruime tijd in de belangstelling staat van de Koninklijke. Ramires moet in Madrid de opvolger worden van Xabi Alonso, die naar Bayern München is vertrokken. Omdat ook Sami Khedira op het punt van vertrekken staat, heeft Real Madrid extra mankracht nodig. (Marca)

Joachim Löw heeft Kevin Grosskreutz niet opgeroepen voor de Duitse nationale ploeg. Dat is enigszins verrassend, want de 26-jarige veelzijdige middenvelder laat bij Borussia Dortmund zien in een uitstekende vorm te verkeren. “Maar ik heb met Joachim Löw afgesproken dat het beter is om Kevin rust te gunnen, aangezien hij nog wat pijn heeft in zijn voet. Als hij er weer bij is, zal hij uiteraard zijn bijdrage leveren”, aldus Löw. (BILD)

Adel Taarabt speelde zondag tegen West Ham United pas zijn tweede wedstrijd van het seizoen en hoopt zich vanaf nu echt te kunnen laten zien. “Ik speelde vorig seizoen voor AC Milan in de Champions League. Ik wilde in de zomer daarom vertrekken, en niet omdat ik niet bij Queens Park Rangers wil zijn, maar omdat Milan een geweldige kans voor mij zou zijn. Maar ik blijf nu hier hard werken, hoor”, zegt Taarabt. (London Evening Standard)

Ramires is de ideale speler voor Real Madrid

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties