Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real vraagt 50 miljoen voor mokkende technicus

Laatste update:

Ondanks een buitengewoon moeizaam eerste jaar, wil Ángel Di María bij Manchester United blijven. De Argentijn is geen schim van de speler die een jaar geleden met Real Madrid de Champions League won, maar wijt dat mede aan de overgang van Spanje naar Engeland en het type voetbal dat daar wordt gespeeld. Hij verwacht volgend jaar beter voor de dag te komen en is dan ook niet van plan nu al de handdoek te werpen. (Daily Mirror)

Isco is, als alle spelers fit zijn, vaak veroordeeld tot de bank bij Real Madrid. De middenvelder heeft daaruit zijn conclusies getrokken, zeker omdat de clubleiding van plan is komende zomer het middenveld nog verder te versterken. De mogelijke komst van Paul Pogba of Marco Verratti betekent dat Isco weg mag: de Spaans international komt in de zomer voor een kleine vijftig miljoen euro beschikbaar. Arsenal en Manchester City houden hem in de gaten. (The People)

Alhoewel Mark Hughes ervan uitgaat dat Asmir Begovic blijft, lijkt het er toch op dat de Bosnische doelman op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Internazionale is namelijk zeer geïnteresseerd en in Milaan is men dan ook verheugd dat Begovic te kennen heeft gegeven dat zijn toekomst nog ongewis is. De international heeft met interesse van onder meer Real Madrid, Arsenal en Liverpool echter nog heel wat meer ijzers in het vuur. (Daily Mirror)

Het wordt haast onbegonnen werk voor Everton om Romelu Lukaku voor de club te behouden. De spits staat in de belangstelling van VfL Wolfsburg en Paris Saint-Germain en zij hebben iets te bieden waar the Toffees alleen maar van kunnen dromen: Champions League-voetbal. De Belgisch international wil dolgraag zijn waarde bewijzen op het allerhoogste niveau en staat dan ook open voor iets nieuws. (Daily Mirror)

Real Madrid krijgt spijt, als het Isco verkoopt

Meer nieuws

The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
0
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties