Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real wil Bundesliga-doelwit eerst twee jaar uitlenen

Laatste update:

Edin Dzeko zal zijn goede 'vriend' Miralem Pjanic dankbaar zijn. De spits van Manchester City doet al weken zijn best om de pers ervan te overtuigen dat hij gelukkig is in Engeland, mar volgens Pjanic is dat absoluut niet het geval. De spelmaker van AS Roma sprak Dzeko vorige week tijdens de interlandperiode en onthult: 'Hij wil naar de Serie A. Hij zegt Roma nauwgezet te volgen." Van je vrienden moet je het hebben. (La Repubblica)

Baba Rahman maakt nog steeds kans op een zomerse transfer naar Real Madrid. De twintigjarige verdediger maakt dit seizoen een geweldige indruk bij FC Augsburg. Real is de laatste maanden druk bezig met het aantrekken van jonge talentvolle voetballers en ziet in de Ghanees international een potentiële topspeler. De Spaanse topclub wil Rahman nog wel twee seizoenen in Augsburg stallen. (BILD)

West Ham United wil komende zomer afscheid nemen van Sam Allardyce en weet al wie hem moet opvolgen. De Londenaren hebben al geïnformeerd bij Marcelo Bielsa, die dit seizoen uitstekend werk levert bij Olympique Marseille. De Argentijnse oefenmeester was eerder al zeer succesvol werkzaam bij onder meer Athletic Club en wordt door de beleidsbepalers van the Hammers beschouwd als absolute topkandidaat. (Goal)

Simon Kjaer heeft zich bij Lille opnieuw in de kijker gespeeld. De Deen gold ooit als grote belofte, maar wist tot voor kort niet aan te tonen waarom. De stopper, nog altijd pas 26 jaar, doet het echter uitstekend in de Ligue 1 en na Liverpool, Borussia Dortmund, Manchester United en Juventus is nu ook AC Milan voor hem in de race. Kjaer speelde eerder voor Palermo, AS Roma en VfL Wolfsburg. (Ekstra Bladet)

Denk jij dat Edin Dzeko komend seizoen nog voor Manchester City speelt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties