Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real wil Ronaldo-transfersom overtreffen

Laatste update:

Er werd nogal wat verwacht van Fabio Borini, toen hij voor aanvang van dit seizoen AS Roma inruilde voor Liverpool. Hij brak echter zijn voet en ontwrichtte zijn schouder: geen misselijke blessures, die hem ver terug wierpen. “Maar dat soort dingen gebeurt en je kunt het alleen maar accepteren. Dit seizoen is niet verspild, ik hoop nog een rol te spelen en ik blijf sowieso bij Liverpool”, belooft de Italiaan. (Rete Sport)

Neymar zou al zo goed als rond zijn met Barcelona, maar Real Madrid geeft het niet op. Voorzitter Florentino Pérez weet wel iets om het Braziliaanse toptalent te prikkelen: de preses wil honderd miljoen euro betalen voor de aanvaller van Santos. Dat is meer dan Real in 2009 betaalde voor Cristiano Ronaldo en dus kan Neymar de duurste speler aller tijden worden. Dat zal zijn ego wel prikkelen. (Sport)

Mateo Materazzi, de broer van Marco en zaakwaarnemer in Italië, heeft wel een idee over Alexis Sánchez’ toekomst. “Ik geloof dat hij naar Juventus zal gaan, die zijn bezig Arturo Vidal te verkopen om voldoende geld bijeen te brengen. Sánchez is precies de speler waaraan het bij Juventus ontbreekt, hij zou perfect passen in het elftal van Antonio Conte”, ziet Materazzi in zijn glazen bol. (Corriere dello Sport)

Facundo Roncaglia doet het zeker niet onaardig in zijn eerste Serie A-seizoen, maar er zit nog veel meer in het vat. De 26-jarige verdediger uit Argentinië weet althans dat hij meer in huis heeft dan wat hij al liet zien bij Fiorentina. “Ik moet op een hoger niveau komen, voordat je me kunt vergelijken met topspelers. De manier om beter te worden is hard te blijven werken”, aldus Roncaglia. (Lega Calcio)

Radamel Falcao zegt gelukkig te zijn bij Atlético Madrid en niet aan een vertrek te denken en dat geloven wij inmiddels wel. Zeker nu het bericht doorsijpelt dat de Colombiaan niet naar de Premier League wil omdat daar een salarisplafond wordt ingevoerd. El Tigre wil alleen nadenken over een stap naar Engeland als daar een significante salarisverhoging tegenover staat. Dat lijkt door het salarisplafond uitgesloten. (AS)

De sleutelspelers van Napoli worden in verband gebracht met transfers, maar allemaal geven ze te kennen in Stadio San Paolo te willen blijven. Valon Behrami, die nog tot de zomer van 2017 onder contract staat bij i Partenopei, denkt ook niet na over een transfer. “Valon heeft de top bij Napoli bereikt, heeft hier altijd goed gespeeld, maar wil dat blijven doen. Hopelijk blijft hij hier lang”, zegt zaakwaarnemer Nikola Popovic. (Radio Crc)

Clément Grenier is de nieuwe parel van Olympique Lyon. De 22-jarige middenvelder heeft zich ontwikkeld tot de regisseur van les Gones en hij werd al gelinkt aan diverse Europese topclubs. Lyon wil het tot volgend jaar zomer doorlopende contract openbreken en heeft voor Grenier een salarisverhoging van 80.000 euro per maand naar 250.000 over. “Maar het is niet het goede moment om te onderhandelen”, zegt Grenier. (L’Equipe)

100 miljoen euro is veel teveel geld voor Neymar

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
77
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties