Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real zet terugkeer oude bekende niet uit het hoofd

Laatste update:

Het ligt in de lijn der verwachting dat Vicente Del Bosque na het EK in Frankrijk stopt als bondscoach van Spanje, maar Ángel María Villar hoopt hem op andere gedachten te brengen. De voorzitter van de Spaanse voetbalbond heeft zich opnieuw kandidaat gesteld voor zijn functie en belooft dat hij bij zijn herverkiezing werk zal maken van een langer verblijf van de succescoach. Del Bosque won met Spanje het WK en het EK. (AS)

Real Madrid heeft nog altijd niet definitief afscheid genomen van Álvaro Morata. De spits ontwikkelde zich vorig seizoen uitstekend bij Juventus en scoorde zelfs in de halve finales van de Champions League, tegen Real. De Koninklijke heeft in de zomer van 2016 nog een terugkoopoptie en zal de speler dit seizoen nauwgezet volgen om te bepalen of hij dat vooraf vastgestelde bedrag waard is. Het gaat om een slordige 35 miljoen euro. (AS)

Napoli wilde in de transferperiode werk maken van Daniele Rugani, maar had geen schijn van kans. Juventus liet meteen weten dat de jongeling niet te huur of te koop is. “Ze geloven in die jongen en verwachten heel erg veel van hem. Als er een plek vrijkomt in de verdediging gaat hij zijn kans krijgen”, zegt zaakwaarnemer Davide Torcha. Rugani speelde de afgelopen jaren op huurbasis voor Empoli. (Tuttosport)

Charlie Austin kwam tot verrassing van velen niet weg bij Queens Park Rangers, dat stug vasthield aan een vraagprijs van ruim twintig miljoen euro. De Londense club is nu bereid de spits met een nieuw contract te belonen voor zijn geduld, maar daar zit de speler in kwestie niet op te wachten. Zijn huidige verbintenis loopt over een jaartje af en tegen die tijd kan hij zelf een fors bedrag aan tekengeld opstrijken bij een andere club. (Get West London)

Is Hugo Lloris de beste man om David de Gea te vervangen, mocht hij ooit vertrekken bij United?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties