Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real zoekt geld voor Reus en biedt landgenoot aan

Laatste update:

Miroslav Bicanic staat welwillend tegenover een transfer van Marcelo Brozovic naar Arsenal. “Natuurlijk is dat een mooie club, in een mooie competitie”, reageert de zaakwaarnemer van de middenvelder van Dinamo Zagreb. “Maar we praten met diverse clubs. Er is op dit moment nog niets concreet.' De verwachting is dat Brozovic voor een bedrag van acht miljoen euro in Kroatië is los te weken. (Goal)

Real Madrid probeert om geld vrij te maken voor de komst van Marco Reus, die na dit seizoen voor 25 miljoen euro op te halen is. Sami Khedira is de belangrijkste kandidaat om plaats te maken en grappig genoeg heeft Real de middenvelder deze week aangeboden bij, inderdaad, Borussia Dortmund. Khedira heeft een aflopend contract bij Real, dus als hij deze maand niet vertrekt, kan hij in de zomer gratis weg. (El Confidencial)

Juventus is niet van plan Sebastian Giovinco deze maand van de hand te doen. De aanvaller annex aanvallende middenvelder heeft een aflopend contract en komt dit seizoen relatief weinig binnen de lijnen. “Sebastian heeft nooit te koop gestaan. Er wordt veel geschreven, maar hij heeft nooit gezegd dat hij weg wil”, claimt coach Massimiliano Allegri. Toronto FC heeft meer dan gemiddelde interesse. (Corriere dello Sport)

Charlie Austin laat Queens Park Rangers nog even in onzekerheid. De spits kan een nieuw contract tekenen, maar is ook op de hoogte van de interesse van andere clubs. Austin laat aankomende zomer eerst alles rustig op zich afkomen en zal vervolgens een besluit nemen over zijn toekomst. De 25-jarige aanvaller scoort dit seizoen aan de lopende band en is daardoor zeer gewild. (Daily Mail)

Sami Khedira zou een mooie aanwinst zijn voor Borussia Dortmund

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
1
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
171

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties