Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rechtsbuiten kan Eredivisie verlaten voor Italië

Laatste update:

Júlio Baptista vindt het een uitstekende zet van Real Madrid om Lucas Silva te halen. “Hij lijkt met zijn kwaliteiten erg op Xabi Alonso. Ook heeft hij een fantastisch schot en dat maakt hem zeer gevaarlijk. Hij zal nog wel moeten wennen aan het spel in Europa, hoewel ik denk dat hij spoedig zal doorbreken in de nationale ploeg van Brazilië”, aldus het Beest, in het verleden zelf speler van Real Madrid. (Cadena SER)

Jesús Corona blijkt zeer gewild op de transfermarkt. De 22-jarige rechtsbuiten van FC Twente werd al in verband gebracht met Napoli en het Southampton van Ronald Koeman en nu schijnen ook AC Milan, AS Roma en Internazionale de naam van de Mexicaan te hebben opgeschreven. Afgelopen vrijdag zouden er tijdens de wedstrijd tegen Heracles Almelo scouts van vier Italiaanse ploegen op de tribune van De Grolsch Veste hebben gezeten. (Sky Italia)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Filippo Inzaghi in de zomer het veld moet ruimen bij AC Milan. Er zijn twee topkandidaten voor de opvolging van de oud-goaltjesdief: Antonio Conte en Vincenzo Montella. Conte is momenteel bondscoach van de nationale ploeg, terwijl Montella werkzaam is bij Fiorentina. Als Conte het wordt, zal hij tegelijkertijd werkzaam blijven bij het Italiaanse elftal. (Sky Italia)

Het is duidelijk dat Gökhan Inler bij Napoli blijft; de middenvelder wil niet weg en de club wil hem niet kwijt. “Napoli is niet eens ingegaan op de aanbiedingen vanuit Duitsland en Turkije, ook al hadden die clubs heel veel geld willen betalen. En er was interesse uit Engeland. Maar ik wil duidelijk maken dat ook Inler zelf wil blijven, hij voelt zich onderhand een echte Napolitaan”, heeft zaakwaarnemer Dino Lamberti gezegd. (Radio Kiss Kiss)

Denk jij dat Jesús Corona na dit seizoen nog te houden is voor FC Twente?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties