Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Recordaankoop Manchester United heeft spijt

Laatste update:

De samenwerking tussen Samuel Eto’o en Sampdoria duurt mogelijk niet langer dan vijf maanden. De 33-jarige aanvaller kwam dit seizoen in drie competitiewedstrijden nog niet tot scoren en bovendien is zijn relatie met trainer Sinisa Mihajlovic ernstig vertroebeld. De kans is groot dat de Kameroener na dit seizoen weer uit Genua verkast en New York Cosmos heeft naar verluidt interesse. (Corriere dello Sport)

Ángel Di María heeft spijt van zijn transfer naar Manchester United. Dat zegt de Spaanse journalist Manuel Esteban. “Di María heeft iemand bij Real Madrid laten weten dat hij spijt heeft van zijn overstap naar Engeland”, laat de schrijver van de krant AS weten. Esteban wil zijn bron niet prijsgeven, maar volgens hem gaat het om een ‘zeer goed ingevoerde bron’. (La Goleada)

De toekomst van Max Kruse is een heet hangijzer in Duitsland. Kruse is een van de sterspelers van Borussia Mönchengladbach en hij moet de selectie van Borussia Dortmund gaan versterken. Borussia Dortmund zou iets meer dan tien miljoen euro willen betalen voor de aanvaller. Met dat bedrag gaat Borussia Mönchengladbach sowieso niet akkoord: Kruse heeft een verbintenis tot medio 2017. (BILD)

Er zijn drie kandidaten om de donderdag bij Getafe vertrokken trainer Quique Sánchez Flores op te volgen. Milinko Pantic, Bernd Schuster en Alberto Toril zijn de namen die in overweging genomen worden door de Spaanse club. Wie het ook wordt, het is al de derde trainer van Getafe dit seizoen. Pas in januari nam Sánchez Flores het stokje over van Cosmin Contra. (AS)

Ángel Di María past niet bij Manchester United

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
0
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
3
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties