Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Renato Sanches en Douglas Costa staan voor transfer

Laatste update:

Liverpool wil Manchester United en Arsenal te slim af zijn inzake Alexandre Lacazette. Olympique Lyon wil naar verluidt zo’n zestig miljoen euro ontvangen voor de topschutter. (Daily Express)

Voor Douglas Costa, Renato Sanches en Sven Ulreich is er geen toekomst bij Bayern München. Het drietal mag komende zomer vertrekken bij der Rekordmeister, indien er een geschikt bod binnenkomt. (BILD)

Tottenham Hotspur houdt rekening met een vertrek van Kyle Walker. Om die reden hebben the Spurs al een vervanger op het oog in de persoon van Adam Smith, momenteel spelend voor Bournemouth. (Daily Express)

Voor Sean Raggett kan een droomseizoen een passend einde krijgen. Met de amateurs van Lincoln City bereikte hij de kwartfinale van de FA Cup en West Ham United wil hem nu graag binnenhalen. (Daily Express)

Na één seizoen bij West Ham United kan Havard Nordtveit alweer terugkeren naar Duitsland. TSG Hoffenheim, Bayer Leverkusen en VfL Wolfsburg willen de verdediger graag binnen hengelen. (Kicker)

Vind jij dat Bayer München er goed aan doet om Douglas Costa en Renato Sanches te laten gaan?

Meer nieuws

Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club
1
Sergio Ramos voert 'vergevorderde gesprekken' en lijkt deze zomer stap te maken
1
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
12
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
4
Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
4
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties