Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rentree Depay in de Premier League lonkt nog steeds

Laatste update:

Chelsea is niet van plan het aflopende contract van N'Golo Kante te verlengen. De middenvelder kwam wegens blessureleed dit seizoen nog niet verder dan twee officiële duels en blijft het liefst in Londen actief, waardoor Tottenham Hotspur en Arsenal opties zijn. (Foot Mercato)

Memphis Depay staat op de radar van Newcastle United. The Magpies leiden de race om de handtekening van de spits van Barcelona, die afgelopen zomer nog dicht bij een transfer naar Juventus was. (TuttoJuve)

Real Madrid heeft Benfica-jongeling António Silva geïdentificeerd als een mogelijk toekomstig transferdoelwit. De jonge centrumverdediger speelde tot nog toe acht duels voor de Portugese topclub en was onder meer basisklant tijdens het gewonnen Champions League-duel met Juventus van vorige maand. (Calciomercato)

Liverpool ziet in Jamal Musiala een mogelijk alternatief voor Jude Bellingham. The Reds zijn een van de vele clubs die interesse in Bellingham tonen en daardoor wordt er naar andere opties gekeken, mochten ze er niet in slagen om de middenvelder van Borussia Dortmund in te lijven. (Daily Mirror)

Juventus heeft zijn pijlen gericht op Jordi Alba. De linksback van Barcelona staat op een shortlist van La Vecchia Signora, dat nog niet volledig overtuigd is van Alex Sandro. (Calciomercato)

Vind jij Newcastle United een geschikte club voor Memphis Depay

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties