Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reus wacht zomer in grote spanning af

Laatste update:

Red Bull Salzburg is niet van plan succestrainer Roger Schmidt zomaar te laten gaan. De coach leidde zijn elftal in de Europa League onder meer langs Ajax en wordt bij de Oostenrijkse topclub op handen gedragen. Nu Eintracht Frankfurt interesse toont in Schmidt vraagt de clubleiding in Salzburg dan ook een afkoopsom van liefst anderhalf miljoen euro. Bayer Leverkusen en VfB Stuttgart tonen eveneens belangstelling. (BILD)

Het is niet alleen voor Barcelona zelf spannend of het transferverbod gehandhaafd wordt. Ook voor spelers die in verband worden gebracht met de Catalanen is het afwachten wat er gaat gebeuren. Marco Reus van Borussia Dortmund is een van de voornaamste kandidaten om (voor de gelimiteerde transfersom van 35 miljoen euro) naar Barça te komen, misschien wel samen met zijn huidige trainer Jürgen Klopp. (Sport)

Duits recordinternational Lothar Matthäus heeft een advies voor bondscoach Joachim Löw. Volgens de oud-voetballer moet Erik Durm mee naar het WK. De 21-jarige linksback staat door de vele blessures bij Borussia Dortmund de laatste tijd vaak in de basis en legde zaterdag Arjen Robben aan banden. Matthäus is van mening dat Durm, die nog in die Mannschaft moet debuteren, een kans verdient. (BILD)

Valencia wil de achterhoede versterken en gaat aankloppen bij Paris Saint-Germain. Los Che hopen dat de twintigjarige Lucas Digne voor een seizoen gehuurd mag worden en maken duidelijk dat de linksback in stadion Mestalla ervaring op zou kunnen doen. Valencia neemt in ieder geval afscheid van Aly Cissokho; het contract van de vleugelverdediger, die momenteel is uitgeleend aan Liverpool, loopt in de zomer van 2016 af. (AS)

Marco Reus kan in de zomer het beste...

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties