Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rijke Rus praat met Raiola over Balotelli

Laatste update:

Clubeigenaar Erick Thohir herhaalt maar weer eens dat hij niet van plan is Internazionale te verkopen. “Ik ben hier nu twee jaar en ik probeer de selectie opnieuw vorm te geven. We zijn op de goede weg. Onze omzet stijgt, de prestaties worden beter, we hebben een prima team en een uitstekende coach. We groeien niet alleen in sportief opzicht, maar ook in commercieel opzicht”, zegt Thohir. (Sky Italia)

Mario Balotelli wil absoluut niet terug naar Liverpool en als AC Milan hem niet wil kopen, biedt de Ligue 1 mogelijk uitkomst. Voorzitter Dmitry Rybolovlev van AS Monaco heeft naar verluidt contact gehad met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Balotelli. Hoewel de geldkraan bij AS Monaco niet langer helemaal opengedraaid staat, is er voldoende geld om van Balotelli een nieuwe blikvanger te maken. (InsportPlus)

Stefan Mauk is misschien wel het grootste talent van Australië en de middenvelder wordt vergeleken met een van de beste spelers aller tijden. Harry Kewell vergelijkt de twintigjarige speler van Adelaide United namelijk met Francesco Totti. “Ik hoop hem snel in Engeland te zien. Hij is een fantastische speler, hij werkt keihard en hij is sterk aan de bal”, vertelt Kewell, oud-speler van onder meer Liverpool en Galatasaray. (Omnisport)

Aymen Abdennour is niet van plan langer dan een seizoen bij Valencia te blijven. De Spaanse club gaat zich niet plaatsen voor Europees voetbal en Abdennour wil zich juist wel laten zien in de internationale toernooien. Er is voldoende interesse in de 26-jarige mandekker: onder meer Juventus, AC Milan, Chelsea en Atlético Madrid worden genoemd als bestemming. (Plaza Deportiva)

Zou AS Monaco een geschikte club voor Mario Balotelli zijn?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
13
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
47
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
11
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties