Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben krijgt mogelijk Italiaanse concurrent

Laatste update:

Adil Rami hoopt nog maar voor één vereniging uit te komen: AC Milan. De 28-jarige verdediger wordt gehuurd van Valencia, maar het schijnt dat i Rossoneri de koopoptie willen lichten. “Als een kleine jongen zag ik in Alessandro Nesta mijn voorbeeld. Ik speel nu ook bij Milan en nu ik hier ben, wil ik mijn carrière hier ook afsluiten”, aldus de Fransman. Rami ligt bij Valencia nog tot medio 2015 vast. (Corriere dello Sport)

Arjen Robben krijgt concurrentie bij Bayern München. Der Rekordmeister heeft namelijk belangstelling voor Alessio Cerci, de smaakmaker en rechtsbuiten van Torino. De 26-jarige Italiaan scoorde dit seizoen al 12 keer in 32 wedstrijden in de Serie A en was bovendien goed voor 11 assists. Cerci, die voor de helft eigendom van Fiorentina is, wordt ook gevolgd door onder meer AC Milan, Juventus en Manchester United. (Sky Italia)

Wilfried Bony wordt in verband gebracht met een transfer naar Arsenal en Everton, maar denkt niet aan een vertrek. De ex-aanvaller van Vitesse, dit seizoen al twaalf keer scoorde in de Premier League, weet bovendien dat hij nog een driejarig contract heeft bij Swansea City. “Ik doe mijn best en dan zullen we zien wat er gaat gebeuren. We hebben eerst nog een paar wedstrijden te gaan en het WK staat voor de deur”, aldus Bony. (Daily Mail)

Mario Suárez wordt dit seizoen geplaagd door blessures, maar is normaal gesproken basisspeler bij Atlético Madrid. De 27-jarige centrummiddenvelder is de stofzuiger op het middenveld van de roversploeg van Diego Simeone, maar speelt volgend seizoen misschien wel in Italië. Rafael Benítez is erg gecharmeerd van zijn landgenoot en overweegt Suárez naar Napoli te halen. Maxime Gonalons blijft ook een optie. (Corriere dello Sport)

Alessio Cerci is goed genoeg voor Bayern München

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
114
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties