Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben zal Sneijder en Van Persie nimmer volgen

Laatste update:

Ron Jans is erg blij met de komst van Ouasim Bouy naar PEC Zwolle. Het voormalige toptalent van Ajax wordt dit seizoen gehuurd van Juventus en maakte zaterdag tegen Excelsior zijn debuut voor zijn nieuwe club. “Ik zag af en toe al dingen en passes van hem waarvan ik dacht: wow, dit ligt toch wel boven het gemiddelde”, zegt Jans. Bouy leverde de assist op de 2-0 van Lars Veldwijk. (De Telegraaf)

Fenerbahçe heeft naar eigen zeggen in de transferperiode een poging gedaan om Arjen Robben in te lijven, maar de aanvaller bleef bij Bayern München. Besiktas-bestuurslid Erdal Torunogullari denkt dat de Oranje-international nooit dicht bij een transfer is geweest: “Vader Hans heeft mij verteld dat Arjen niet naar Turkije wil komen. Hij kiest niet voor het geld en gaat in ieder geval niet naar Fenerbahçe”, aldus Torunogullari. (Sporx)

Voor Lee Congerton is het dit seizoen buigen of barsten. De sportief directeur van Sunderland zal na het seizoen afgerekend worden op zijn aanwinsten: als spelers als Jeremain Lens, Ola Toivonen en Fabio Borini floppen, dan mag Congerton zijn bureau ontruimen. Ook voor Dick Advocaat is het belangrijk dat de aanwinsten het goed doen, want dat zou betekenen dat hij degradatie ontloopt. (Daily Mirror)

Bij West Bromwich Albion denken ze 'wat Manchester United kan, kunnen wij ook'. United verlengde tóch nog het contract van David de Gea en West Brom wil de verbintenis van Saido Berahino nu graag openbreken. De man die een transfer naar Tottenham Hotspur in het water zag vallen is echter niet van plan een nieuw megacontract te ondertekenen bij the Baggies, zo lijkt het. (Daily Mirror)

Zie jij Arjen Robben nog lang op het allerhoogste niveau spelen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties