Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roma heeft twintig miljoen euro over voor Ajacied

Laatste update:

Manchester United wil de komende tijd weer jeugdspelers vanuit heel Europa naar Old Trafford halen en the Red Devils hebben hun pijlen in eerste instantie gericht op Real Madrid-talent Pedro Ruiz. De zestienjarige aanvaller, die vorig jaar overstapte uit de jeugd van Real Betis, maakte de afgelopen maanden indruk door zijn scoringsdrift en kan zich ook verheugen op de belangstelling van Tottenham Hotspur. (The Independent)

Riechedly Bazoer voelde in januari weinig voor een vertrek naar Napoli. De club uit de havenstad was bereid om minimaal 25 miljoen euro voor de middenvelder te betalen, maar Bazoer bleef bij Ajax, al krijgt hij in de zomer de kans om alsnog naar de Serie A te verkassen: AS Roma schijnt namelijk twintig miljoen te willen betalen. Juventus, AC Milan en Internazionale volgen zijn ontwikkeling eveneens op de voet. (Sky Italia)

Nani kan er voor kiezen om aan de slag te gaan in de Chinese Super League, maar de Portugees zou ook de stap kunnen maken naar de Spaanse top. Atlético Madrid heeft de vleugelaanvaller namelijk bovenaan het lijstje van gewenste versterkingen voor aankomende zomer gezet en de club is zelfs al in gesprek met superzaakwaarnemer Jorge Mendes over een transfer. Of Fenerbahçe Nani, die nog een contract voor twee jaar heeft, alweer wil laten gaan is nog maar de vraag. (AS)

Vicevoorzitter Vadim Vasilyev verzekerde onlangs dat Leonardo Jardim ook volgend seizoen de trainer is van AS Monaco, maar zo zeker is het nog niet dat de Portugees blijft. Hij zou namelijk in de belangstelling staan van Valencia, omdat superzaakwaarnemer Jorge Mendes de naam van Jardim in het Mestalla zou hebben laten vallen. Claude Puel zou Jardim dan moeten opvolgen in Stade Louis II. (O Jogo)

Is AS Roma een goede club voor Riechedly Bazoer?

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
0
'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
5
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties