Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roma schrijft naam van Nederlandse aanvaller op

Laatste update:

Enes Ünal is een van de aanvallers die Chelsea voor komend seizoen op het oog heeft. De pas achttienjarige aanvaller is een van de favorieten van José Mourinho, die weet dat Bursaspor een stevig prijskaartje aan de Turks international heeft hangen. Voor minder dan negen miljoen euro mag de tiener niet uit Bursa vertrekken. Mourinho weet nog niet of Didier Drogba een nieuw contract krijgt. Ter vervanging van Drogba werd ook Zlatan Ibrahimovic al genoemd. (Fanatik)

AS Roma neemt in de zomer afscheid van een aantal spelers, maar heeft ook nieuwe namen nodig. Eén van de doelwitten voor de transferperiode is Jeremain Lens, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Dynamo Kiev. Hij werd landskampioen met de Oekraïners en had een redelijk aandeel in het succes. Lens wil echter best hogerop, wanneer de kans zich voordoet. Mogelijk mag hij Gervinho gaan vervangen in Rome. (Corriere dello Sport)

Volgens oud-speler Dietmar Hamann heeft Liverpool niet goed gehandeld inzake Raheem Sterling. “Als hij meer geld kan verdienen, als hij Champions League kan spelen of als er een club is die hem prijzen kan garanderen, dan is het toch zijn goed recht om met die club te praten? Liverpool moet gewoon een prijs op zijn hoofd zetten, hem verkopen en andere spelers halen”, vindt Hamann. (PA Sport)

Joachim Löw keert in de toekomst vermoedelijk weer terug naar Fenerbahçe. De coach heeft nog een langlopend contract bij de Duitse voetbalbond, maar ooit keert hij weer terug naar het clubvoetbal. “Als ik weer een club ga trainen, dan is dat waarschijnlijk Fenerbahçe. Wanneer weet ik niet”, zegt Löw, die in het verleden ook al hoofdcoach was in Istanbul. In het seizoen 1998/99 eindigde hij als derde. (Haberler)

Zou de Serie A een geschikte competitie zijn voor Jeremain Lens?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
7
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties