Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman meldt zich vanaf januari bij PSV

Laatste update:

West Bromwich Albion wil Chris Brunt belonen met een nieuw contract voor zijn goede spel na zijn terugkeer van een zware blessure. De verbintenis van de middenvelder uit Noor-Ierland loopt ten einde. (The Independent)

Ronald Koeman overweegt zich in januari te melden bij PSV. De trainer van Everton wil de concurrentie aangaan met West Bromwich Albion om Luciano Narsingh, die over een aflopend contract beschikt. (The Sun)

Saido Berahino kampte recentelijk met overgewicht en is geen schim meer van zijn oude zelf, maar daar kijken AS Roma en Internazionale doorheen. De Italianen melden zich mogelijk in januari bij West Bromwich Albion. (Birmingham Mail)

Paris Saint-Germain is niet te spreken over de vorm en houding van Ángel Di María. Volgens directeur Patrick Kluivert zijn er belangrijke spelers die niet op honderd procent zitten, wat wordt gezien als een sneer naar de aanvaller. (L'Équipe)

Tottenham Hotspur kan niet vragen wat het wil voor Toby Alderweireld. Het contract van de verdediger bevat namelijk een relatief lage transferclausule van 35 miljoen euro. (Football Leaks)

Denk jij dat Luciano Narsingh in januari bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties