Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo hoopt landgenoot te kunnen huren van Real

Laatste update:

Wolverhampton Wanderers en West Ham United loeren op Victor Camarasa. De middenvelder werd afgelopen seizoen door Real Betis verhuurd aan Cardiff City. (Diverse Engelse media)

Ronaldo Luís Nazário de Lima heeft contact opgenomen met zijn oude club Real Madrid. De eigenaar van Real Valladolid hoopt Vinícius Júnior volgend seizoen te kunnen huren van de Koninklijke. (Mundo Deportivo)

Arsenal denkt aan Markus Schubert. De jonge doelman van Dynamo Dresden kan transfervrij overkomen en de opvolger worden van Petr Cech, die na dit seizoen stopt. (BILD)

Sebastiano Esposito verkast wellicht naar Engeland. Liverpool en Manchester City zien in de jonge aanvaller van Internazionale een groeibriljant en willen hem graag strikken. (Diverse Engelse media)

Bij AC Milan gaat een wisseling van de wacht plaatsvinden in de technische leiding. I Rossoneri hebben een akkoord bereikt met Luis Campos, die overkomt van Lille OSC en de opvolger van Leonardo wordt. (La Gazzetta dello Sport)

Denk jij dat Real Madrid bereid is om Vinícius Júnior deze zomer te verhuren?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
0
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties