Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo schakelt advocaten in bij Real Madrid

Laatste update:

De overname van Newcastle United door Amanda Staveley wordt vertraagd door degradatiezorgen. De Engelse zakenvrouw is niet van plan om 340 miljoen euro te betalen indien the Magpies dit seizoen uit de Premier League degraderen. (Daily Mail)

Met advocaten is Cristiano Ronaldo op zoek naar een manier om zijn afkoopclausule te verlagen. De Portugees hoopt op die manier een vertrek bij de Koninklijke tot stand te kunnen brengen. (El Chiringuito)

Danny Newton is een product van de voetbalacademie van Jamie Vardy en maakt indruk. De spits van Stevenage staat in de belangstelling van Queens Park Rangers, Barnsley en Milton Keynes Dons. (Daily Mail)

Bournemouth is niet van plan om Benik Afobe voor een schijntje te laten vertrekken. De Congolese aanvaller moet minstens zeventien miljoen euro opleveren voor the Cherries. (The Sun)

De kans dat de FA straffen kan uitdelen voor de vechtpartij na afloop van het duel tussen Manchester United en Manchester City is klein. Er zijn in de catacomben van Old Trafford geen camerabeelden gemaakt. (the Guardian)

Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn loopbaan bij Real Madrid gaat afsluiten?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties