Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo-transfer afgeblazen door vraagprijs Real

Laatste update:

Aston Villa wil de Premier League beginnen met twee geslepen, maar ook oude doelpuntenmakers. De club uit Birmingham heeft interesse in zowel Dimitar Berbatov als Emmanuel Adebayor. Met name de komst van laatstgenoemde laat niet lang meer op zich wachten: onderhandelingen met Tottenham Hotspur verliepen soepel, omdat the Spurs van het salaris van de Togolees af willen. (Daily Mirror)

Manchester United heeft het opgegeven: Cristiano Ronaldo keert voorlopig niet terug naar Old Trafford. Manager Louis van Gaal had serieuze interesse en er werd een bod van circa 85 miljoen euro gedaan, maar Real Madrid wilde dat bedrag zien... in ponden. Omgerekend is dat 120 miljoen euro en dat vindt Manchester United veel en veel te gortig, waardoor Ronaldo ‘gewoon’ in Spanje blijft. (The Sun)

Benfica is in de zoektocht naar een spits beland in Oostenrijk. De 29-jarige Jonathan Soriano van Red Bull Salzburg kan de overstap maken naar de topclub uit Portugal; naar verluidt heeft Benfica een mooi bod gedaan op de aanvoerder van Salzburg. Het salaris is nog wel een probleem, want de verwachting is dat de ex-speler van Espanyol en Barcelona bijna vier miljoen euro per jaar vraagt. (Laola1)

Napoli deed vorig seizoen niet mee om de titel omdat het defensief zo lek als een mandje was. De nieuwe trainer Maurizio Sarri is dan ook van plan om verdediging dicht te metselen. Vlad Chiriches komt over van Tottenham Hotspur, terwijl Elsied Hysaj eveneens op het punt staat om naar i Partenopei te verhuizen. De 21-jarige Hysaj staat onder contract bij Empoli, de ex-club van Sarri. (Corriere dello Sport)

Zal Cristiano Ronaldo ooit weer voor Manchester United spelen?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
26
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties