Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rooney mag alleen weg bij reuzensprong United

Laatste update:

Patrick Owomoyela houdt zijn conditie op peil bij Hamburger SV. Trainer Bert van Marwijk liet de rechtsachter onlangs in het oefenduel met Altona 93, dat in de Oberliga uitkomt, zelfs meespelen. “Het gaat met de dag beter. Het is plezierig om weer te voetballen en te merken dat de conditie beter wordt. Mijn doel is ergens een profcontract in de wacht te slepen”, zegt de 34-jarige Duitser, die 11 keer voor zijn land uitkwam. (Kicker)

Wayne Rooney heeft zijn sportieve toekomst deels in eigen hand. De aanvaller van Manchester United werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met Chelsea, maar mocht niet weg. Of de Engels international na dit seizoen wél mag vertrekken, is mede afhankelijk van de vraag of Rooney zijn team naar de bovenste vier kan leiden. Lukt dat niet, dan is een transfer voor de aanvaller in de zomer weer uitgesloten. (Daily Star)

Magnus Wolff Eikrem had bij sc Heerenveen geen basisplaats, maar dwong wel een fraaie transfer naar Cardiff City af. De 23-jarige middenvelder heeft het erg naar zijn zin in de eerste weken bij the Bluebirds. “Ik geniet ervan om in de Premier League te spelen, dat is altijd al mijn droom geweest. Hopelijk kan ik de komende wedstrijden meer bijdragen”, zegt de vijftienvoudig Noors international. (Sky Sports)

Fernando Llorente heeft na een moeilijk begin zijn draai bij Juventus gevonden. De 28-jarige aanvaller scoorde al 8 keer in 17 wedstrijden, maar stelt dat hij nog veel beter kan. “Ik leer veel van trainer Antonio Conte, maar weet dat ik nog kan groeien. We blijven hard werken en dan komt het succes vanzelf. Ik haal langzaamaan het niveau dat ik in Spanje had. Ik voel me goed en ben erg tevreden hier”, zegt de Spanjaard. (Sky Italia)

Denk je dat Manchester United nog bij de bovenste vier eindigt?

Meer nieuws

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
46
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
14
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
89
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
18
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties