Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruildeal tussen Man United en Bayern aanstaande

Laatste update:

Bryan Cristante keert mogelijk al snel terug in de Italiaanse top. De negentienjarige middenvelder ging in de afgelopen transferperiode van AC Milan naar Benfica, waarvoor hij nog maar een competitiewedstrijd speelde. Juventus heeft nu al het plan om Cristante terug naar de Serie A te halen en heeft daar negen miljoen euro voor over. Benfica betaalde in de zomer zelf nog zes miljoen aan Milan en kan dus winst maken. (Tuttosport)

Louis van Gaal ziet het niet zitten in Ander Herrera en is bereid de zomeraankoop, die voor de komst van de trainer al was binnengehaald, in januari alweer te laten gaan. Van Gaal weet dat Herrera in beeld is bij Bayern München en dat komt voor Manchester United goed uit, want de Engelsen willen Xherdan Shaqiri graag hebben. Het valt niet uit te sluiten dat de Spanjaard en de Zwitser geruild zullen worden. (Daily Express)

Queens Park Rangers huurt Niko Kranjcar dit seizoen van Dynamo Kiev, maar de middenvelder wil niet meer terugkeren naar Oekraïne. 'Ik zie QPR als mijn thuis en ik wil hier blijven. Het is mijn doel om een definitieve transfer te verdienen", zegt de dertigjarige Kroaat, die vorig seizoen ook al op huurbasis voor QPR speelde. Dit seizoen deed hij in zes van de twaalf competitiewedstrijden van de hekkensluiter mee. (Daily Mirror)

Phil Neville is van mening dat het succes van vorig seizoen bij Liverpool te danken was aan slechts één man. Trainer Brendan Rodgers ligt nu onder vuur, maar de oud-voetballer vindt dat niet terecht. “Hij is nog steeds de juiste man. De doelstelling was alleen niet realistisch, na het vertrek van Luis Suárez. Zonder hem waren ze ook vorig seizoen al zevende geworden, nu staan ze waar ze eerder ook stonden”, zegt Neville. (BBC)

Wie wordt er beter van een ruildeal tussen Ander Herrera en Xherdan Shaqiri?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
12
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
36
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
20
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties