Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Russen zitten al veertien jaar achter Van Gaal aan

Laatste update:

Juan Manuel Iturbe maakt veel indruk bij Hellas en dus staan de grootste clubs op de stoep voor de van FC Porto gehuurde aanvaller. Zelfs de talentspeurders van Real Madrid zouden de jeugdinternational van Argentinië goed in de gaten houden. Andere clubs die belangstelling hebben voor de twintigjarige Iturbe zijn AS Roma, Internazionale, Chelsea en Tottenham Hotspur. (Sky Italia)

Louis van Gaal is in beeld bij Spartak Moskou. De huidige bondscoach van het Nederlands elftal is na het WK in Brazilië een vrij man en de Russen hopen De Tulpengeneraal te strikken als de opvolger van ad-interim Dmitri Gunko. Spartak staat momenteel derde in de Russische competitie en werd in 2001 voor het laatst landskampioen. Spartak zit overigens al sinds de eeuwwisseling achter Van Gaal aan. (Championat)

Alhoewel Brendan Rodgers zijn defensie langzaam maar zeker op orde aan het brengen is, wil de coach van Liverpool komende zomer toch nog een aantal defensieve versterkingen hebben. Een van de gegadigden is Micah Richards, die de laatste tijd bij Manchester City uit de gratie is geraakt. De dertienvoudig Engels international kwam dit seizoen pas tot tien wedstrijden, waarvan hij er slechts vijf mocht volmaken. (Football Direct News)

Josh McEachran denkt dat hij in de toekomst basisspeler van Chelsea kan worden. De middenvelder speelt momenteel op huurbasis voor Wigan Athletic. “Chelsea is een topclub, dus ik weet dat het niet makkelijk wordt. Ik heb nog wel een contract voor tweeënhalf jaar en op een dag wil ik in het eerste team van Chelsea spelen. Dat lijkt me een realistische ambitie”, zegt de 21-jarige middenvelder. (Get West London)

De Russische competitie past bij Louis van Gaal

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties