Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Salariseisen RVP schrikken Europese topclubs af

Laatste update:

Kaká is eigenlijk alleen te koop als een geïnteresseerde club ook bereid is om Gonzalo Higuaín over te nemen, maar daar komt Real Madrid op terug. De Braziliaan, een van de minst gelukkige investeringen van Florentino Pérez, is voor ongeveer 25 miljoen euro te koop. Dat is liefst veertig miljoen euro minder dan de Spaanse topclub drie jaar geleden aan AC Milan betaalde. (Diverse Italiaanse media)

Het ziet er vooralsnog naar uit dat Robin van Persie Arsenal gewoon trouw zal blijven. De spits is weliswaar bereid over te stappen naar een andere club, maar zijn eigen (buitensporige) eisen staan dat in de weg. Van Persie wil net zoveel verdienen als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo en dat vindt men bij Real Madrid, Barcelona, Manchester City én Manchester United te gortig. De Rotterdammer verlangt 320.000 euro per week. (Daily Mail)

Atlético Madrid neemt in de zomer waarschijnlijk afscheid van twee middenvelders van Portugese komaf. Zowel Tiago Mendes als Paulo Assunçao mogen bij een marktconform bod naar een andere club vertrekken. De club uit Madrid schrijft rode cijfers en zoekt daarom naar transfervrije middenvelders. Emre Belözoglu is een goed voorbeeld. Hij heeft een aflopend contract met Fenerbahçe. (Diverse Turkse media)

Het roodwitte gedeelte van Madrid kan tevens een nieuwe doelman verwachten. Los Colchoneros hebben belangstelling voor Real Zaragoza-doelman Roberto, die eerder al op de loonlijst van de Madrilenen stond. Guillermo Ochoa (Ajaccio), Andre Ter Stegen (Borussia Mönchengladbach) en Andrés Fernández (Osasuna) zijn ook in beeld om de gehuurde Thibaut Courtois op te volgen. (Marca)

Juventus is geschrokken van de vraagprijs van Udinese voor Kwadwo Asamoah. De middenvelder uit Ghana is een van de kandidaten om de kampioensselectie van coach Antonio Conte te versterken, maar heeft een prijskaartje van liefst achttien miljoen euro. De club uit Turijn is niet van plan om dat te betalen en denkt er inmiddels over na om diverse spelers als wisselgeld aan te bieden. (Corriere dello Sport)

Udinese is bereid mee te werken aan een vertrek van Asamoah, maar dan moet daar wel de juiste vraagprijs tegenover staan. Manchester United heeft geprobeerd voor twaalf miljoen euro zaken te doen en kwam bedrogen uit. “We verkopen hem niet, tenzij we echt veel geld kunnen vangen. Udinese speelt voorronde Champions League, dus moet ook wat mensen behouden”, verklaarde belangenbehartiger Stefano Antonelli. (Sport Mediaset)

Walter Sabatini had een drukke agenda in Portugal. De technisch directeur van AS Roma maakte in de gesprekken met FC Porto, Benfica en Sporting Portugal duidelijk interesse te hebben in Rolando, Ezequiel Garay, Axel Witsel en Xandao. Er is echter nog een vijfde naam: James Rodriguez. FC Porto wil 'de Colombiaanse Ronaldo' echter niet kwijt, ook niet als de transferclausule van 45 miljoen euro op tafel komt. (A Bola)

Is Robin van Persie van het niveau Lionel Messi/Cristiano Ronaldo?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
2
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
14
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties