Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sana na één interland op Duitse schaduwlijsten

Laatste update:

Walter Mazzarri is mogelijk bezig aan zijn (voorlopig) laatste seizoen bij Napoli. Na afloop van de nederlaag bij Juventus liet de coach doorschemeren toe te zijn aan een beetje rust. “Ik ben al twaalf jaar onafgebroken aan het werk. Ik heb al eerder gezegd dat ik snak naar een sabbatical en dat herhaal ik nu. Dit beroep gaat gepaard met veel stress. Aan het eind van dit seizoen ga ik rustig nadenken over wat ik precies wil”, verklapte Mazzarri. (Mediaset)

Tobias Sana was een jaar geleden nog relatief onbekend, maar na zijn overstap naar Ajax gaat het snel. De aanvaller debuteerde vorige week in en tegen Duitsland (4-4) in het nationale elftal van Zweden en heeft reeds de belangstelling van enkele clubs uit de Bundesliga gewekt. Hannover 96 ziet in de 23-jarige Zweed een uitstekende speler voor zijn countervoetbal en ook Hamburger SV houdt Sana in de gaten. (BILD)

Mauro Zárate heeft in januari de keuze. De spelmaker gaat waarschijnlijk vertrekken bij Lazio, definitief of op huurbasis, en Olympique Marseille toonde al interesse. De 25-jarige Argentijn kan echter ook in Italië blijven als hij ingaat op de avances van Torino. De promovendus kan nog wel wat creativiteit gebruiken en Zárate voldoet aan de eisen. In dat geval gaat het hoe dan ook om een verhuur. (Tuttosport)

Dat Nuri Sahin uit de gratie is geraakt bij José Mourinho, houdt niet zonder meer in dat de Turks international aan het eind van dit seizoen voor een habbekrats kan worden overgenomen. Bij Liverpool gaat men daar wel vanuit, zo meent althans de Portugese coach, maar dat kan men vergeten. “Als we hem al verkopen, dan verkopen we hem goed. Real heeft flink betaald voor Nuri en we willen daar sowieso iets van terugzien”, belooft hij. (France Football)

Andrei Arshavin heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd in de Premier League al gespeeld. Aangenomen wordt dat hij in de winterstop voor een subtopper of middenmoter kiest, maar Alexander Panov, die hij nog kent van de Russische nationale ploeg, adviseert Arshavin om het eens in de Verenigde Staten te proberen. “Hij moet voor zijn carrière kiezen. Amerika lijkt me een uitstekende keuze voor hem”, zegt de inmiddels gestopte aanvaller. (RIA Novosti)

De verwachting is dat Mathieu Flamini na dit seizoen niet meer voor AC Milan speelt. De 28-jarige middenvelder heeft de clubs niet bepaald voor het uitzoeken, maar dat er clubs zijn met interesse in iemand met zijn staat van dienst moge duidelijk zijn. Naar verluidt is er vanuit Engeland en Frankrijk contract gezocht met de zaakwaarnemer van Flamini, die de laatste jaren sukkelt met blessures. (Diverse Italiaanse media)

Ryan Giggs weet nog niet of hij ook komend jaar de voetbalkicksen onderbindt. Binnenkort wordt de aanvaller uit Wales 39 jaar en dat geeft aanleiding tot overpeinzen. “Ik moet er nog plezier in hebben en duidelijk een meerwaarde zijn voor het team. Als dat het geval is, dan denk ik er over na. Zo niet, dan ga ik mijn horizon verbreden. Zo rond kerst zal ik een afweging maken”, belooft de Manchester United-legende. (Daily Mail)

Tobias Sana heeft laten zien een aanwinst voor Ajax te zijn

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties