Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Santos haakt af voor 'goede maar dure' ex-PSV'er

Laatste update:

Marko Marin staat voor een overgang naar de Verenigde Staten. De aanvallende middenvelder heeft het bij Chelsea nooit kunnen maken en de voorbije jaren werd hij verhuurd aan achtereenvolgens Sevilla, Fiorentina en Anderlecht. Marin lijkt het wel gezien te hebben in Europa en in dat kader komt de interesse van Kansas City goed uit. Eerder werd Rafael van der Vaart nog in verband gebracht met Kansas City. (ESPN)

Santos is niet langer in de markt voor Alex van AC Milan. Dat zegt Modesto Roma, de voorzitter van de club uit São Paulo: “We zijn niet meer geïnteresseerd. Hij is goed, maar te duur. We kunnen niet aan zijn salariseisen voldoen.” In aanvaller Gabigol is overigens wel veel belangstelling. “Vooral uit Italië. We hebben nog over een deal met Gabigol én Alex gesproken, maar dat zat er niet in”, aldus Roma. (Tuttosport)

Emmanuel Adebayor wordt mogelijk herenigd met Tim Sherwood. Onder die manager leefde de aanvaller vorig seizoen helemaal op bij Tottenham Hotspur en Sherwood wil de 31-jarige Togolees nu naar Aston Villa halen. Dat komt goed uit, want Tottenham is bereid Adebayor in de deal van Christian Benteke te betrekken. Het grootste struikelbok is het salaris van Adebayor; hij verdient 140.000 euro per week. (Daily Mirror)

Alessio Romagnoli gaat waarschijnlijk niet naar AC Milan. “Het probleem is dat die club geen Europees voetbal speelt. Als Juventus belt, laat AS Roma hem misschien wel gaan, want Alessio wil in Europa spelen”, zegt zaakwaarnemer Federico Cavalli. De twintigjarige Romagnoli is een centrale verdediger die tot de zomer van 2018 onder contract staat bij Roma en vorig seizoen werd uitgeleend aan Sampdoria. (Sky Italia)

Denk je dat Alex in Europa blijft?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
7
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
15
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties