Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke 04 hoopt op helpende hand van Barcelona

Laatste update:

Volgens Zlatan Ibrahimovic was het gesprek met Edinson Cavani niets bijzonders. De Uruguayaan kreeg tijdens een pittig onderhoud met enkele medespelers kritiek op zijn instelling, maar Ibrahimovic merkt op dat dit de normaalste zaak van de wereld is. “Zulke bijeenkomsten zijn helemaal niet ongebruikelijk. Bij AC Milan hadden we die ook, dan was het met Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso of Andrea Pirlo”, zegt de Zweed. (L’Équipe)

Schalke 04 speelt met de gedachte om aan te kloppen bij Barcelona. De Duitse club van Klaas-Jan Huntelaar kan de komende tijd niet beschikken over Benedikt Höwedes en ziet Marc Bartra als mogelijke vervanger. De door Barça opgeleide verdediger komt onder leiding van trainer Luis Enrique weinig aan spelen toe en dus hoopt Schalke dat de 25-jarige stopper deze maand mag vertrekken, al dan niet op huurbasis. (BILD)

Southampton strijdt samen met buurman Bournemouth om een Engels jeugdinternational. De negentienjarige Che Adams komt nu nog uit voor Sheffield United, maar de kans is groot dat het talent binnenkort zijn opwachting maakt in de Premier League. The Saints zouden 2,3 miljoen euro overhebben voor de aanvallende middenvelder, die ook in de voorhoede uit de voeten kan, en willen snel actie ondernemen. (Daily Mirror)

West Ham United-trainer Slaven Bilic is van plan om een oude bekende in huis te halen. De Kroatische oefenmeester werkte tussen 2013 en 2015 voor Besiktas en kent Emmanuel Emenike uit zijn Turkse periode. De aanvaller wordt momenteel door Fenerbahçe verhuurd aan Al-Ain, maar West Ham hoopt de 28-jarige Nigeriaan naar de Premier League te kunnen halen. Emenike zelf zou graag overstappen naar the Hammers. (Hürriyet)

Is Marc Bartra goed genoeg voor het eerste van Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties