Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke 04 stuurt scout naar Amsterdam ArenA

Laatste update:

Kolo Touré zette in mei zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Liverpool en hij legt nu uit waarom. "Het was eigenlijk een eenvoudige beslissing. Ik voel me geliefd hier. Ik had meerdere aanbiedingen, maar wilde deze club niet verlaten. Het is geweldig om voor een van de grootste clubs van de wereld te spelen, onder een goede coach en voor geweldige fans", zegt de Ivoriaan. (Liverpool Echo)

Feyenoord moet rekening houden met concurrentie in de strijd om Eric Botteghin. De verdediger van FC Groningen is namelijk ook in beeld bij Schalke 04, dat zondag een scout naar de Amsterdam ArenA stuurt, om Botteghin te bekijken in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Botteghin heeft nog maar een contract voor een jaar, maar Groningen wil de Braziliaan niet verkopen. (Westdeutsche Allgemeine Zeitung)

Gökhan Inler stapt over naar Besiktas. De middenvelder van Napoli is zelf al helemaal rond met de Turkse topclub en wacht nu op het moment dat zijn nieuwe en zijn ex-werkgever tot een akkoord komen. De 31-jarige Inler werd geboren in Zwitserland, maar beschikt vanwege de afkomst van zijn ouders ook over een Turks paspoort. Het is zijn wens om ooit in dat land aan de slag te gaan. (Fanatik)

Luis Campos verricht prima werk als sportief directeur van AS Monaco en dat is ook in de Premier League opgevallen. Aston Villa zoekt iemand dat de activiteiten op de transfermarkt in goede banen kan leiden en Campos is de droomkandidaat. De sportbestuurder twijfelt over een verhuizing naar Birmingham, omdat hij ook genoemd wordt als nieuwe technisch directeur van Paris Saint-Germain. (L’Équipe)

Eric Botteghin kan het niveau van Schalke 04 aan

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties