Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schweinsteiger krijgt kans op avontuur in Engeland

Laatste update:

Mario Pasalic denkt dat hij een goede kans maakt op een doorbraak bij Chelsea. De twintigjarige Kroaat wordt door the Blues verhuurd aan Elche en daar doet hij het prima. In de wandelgangen wordt gesproken van een overgang naar Lazio, maar daar is volgens hem geen sprake van: 'Ik ben optimistisch over mijn kansen bij Chelsea en ik denk dat ik zelfs een nieuw contract krijg", zegt de middenvelder. (Slobodna Dalmacija)

Bastian Schweinsteiger wil nog altijd een keer in de Premier League spelen en het lijkt er komend seizoen van te komen. Louis van Gaal wil Schweinsteiger naar Manchester United te halen en de afkoopsom van 28 miljoen euro is voor the Red Devils geen probleem. Men gaat nog wel aan de onderhandelingstafel, want United wil niet de hoofdprijs betalen voor de middenvelder van Bayern München. (Kicker)

Wie in Frankrijk zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt, valt al gauw op bij Arsène Wenger. De manager van Arsenal heeft zijn vizier nu ook gericht op twee spelers van Lens: de zestienjarige Yassin Fortune en de zeventienjarige Jeff Reine-Adelaïde. Lens wil in totaal tien miljoen euro voor het talentvolle duo en dat vindt Arsenal op dit moment nog wat te gortig. (L’Équipe)

Liverpool-icoon Kevin Keegan rekent erop dat Steven Gerrard, die naar de Verenigde Staten vertrekt, in de toekomst weer terugkeert bij Liverpool. “Op een dag komt hij terug en zal hij de manager zijn van de club. Die positie gaat hij op zeker aangeboden krijgen. Zijn tijd bij Liverpool zit er nog niet op”, aldus Keegan, die Liverpool in het verleden verliet voor een avontuur bij Hamburger SV. (Sky Sports)

Bastian Schweinsteiger is de man die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties