Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scout van AC Milan om de week naar Friesland

Laatste update:

Fiorentina wil geen afstand doen van Emiliano Viviano, maar daar hebben geïnteresseerde clubs blijkbaar geen boodschap aan. Nadat eerder Bologna en Chievo zich al meldden voor de doelman, heeft nu ook Torino de interesse formeel kenbaar gemaakt. De 27-jarige speler is vin Florence uitgegroeid tot een vaste waarde, maar hij is nog altijd eigendom van Palermo. De Sicilianen mogen dus bepalen aan wie zij Viviano uiteindelijk zullen afstaan. (La Gazzetta dello Sport)

De thuiswedstrijden van sc Heerenveen zullen in de tweede seizoenshelft telkens bezocht worden door een Italiaanse scout. Marco van Basten heeft AC Milan getipt over Filip Djuricic en i Rossoneri zullen de Servische middenvelder in de komende maanden vaak live aan het werk zien. De twintigjarige Djuricic, uitblinker in de eerste seizoenshelft, hoopt in de zomer te kunnen vertrekken bij Heerenveen. (B92)

Roberto Martinez gedraagt zich in januari als Rupsje Nooitgenoeg. De manager van Wigan Athletic mocht met Angelo Henriquez en Roger Espinoza al twee nieuwelingen verwelkomen, maar de Spanjaard wil meer. “De transfermarkt is nog wel even open en we zoeken nog naar een andere nieuweling. We moeten het intern bespreken, maar één nieuw gezicht mogen de fans nog wel verwachten”, aldus Martinez. (Sky Sports)

Een nog nader te noemen speler uit de Premier League heeft onlangs de Lotto gewonnen. De voetballer, wiens naam vooralsnog geheim wordt gehouden, koos de juiste zes getallen en streek daarmee meer dan 100.000 euro op. Volgens bronnen gaat het om een speler van een van de Engelse topclubs. Gezien de gemiddelde salarissen in de top van de Premier League heeft hij dus een extra weeksalaris te pakken. Lekker. (Diverse Britse media)

Nuri Sahin had er veel voor over om terug te keren naar Dortmund. De middenvelder, die de tweede helft van het seizoen wordt gehuurd van Real Madrid, maakte bij de eerste besprekingen al veel indruk. “Iedereen weet dat het salarishuis van Real Madrid niet te vergelijken is met dat van Dortmund”, aldus technisch directeur Michael Zorc. Sahin ging echter akkoord met een veel lager loon, enkel om het shirt van Borussia weer te mogen dragen. (Kicker)

Dinsdag werkte Sahin in de sneeuw zijn eerste training sinds zijn terugkeer bij Borussia af. De trouwe supporters lieten zich niet afschrikken door de kou: liefst 400 fans kwamen de Turkse middenvelder ontvangen. Zaterdagavond kan Sahin zijn rentree maken in de Bundesliga, wanneer Borussia het opneemt tegen Werder Bremen. Sahin is wedstrijdfit en kan dus gewoon in de basis beginnen. (BILD)

Blackburn Rovers biedt David Bentley de gelegenheid zijn carrière weer op te pakken. Twee jaar terug nam Tottenham Hotspur de veelbelovende middenvelder over van the Rovers, maar op White Hart Lane kon hij nimmer overtuigen. De Championship-club wil Bentley nu op huurbasis terughalen naar Ewood Park. Mocht hij bevallen, dan zit er mogelijk een vast contract in het vat. (Daily Mail)

Is Filip Djuricic goed genoeg voor een club als AC Milan?

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
18
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
30
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
33
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties