Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scouts bij PSV-AZ, Juventino zweert trouw

Laatste update:

Claudio Marchisio is niet van plan ooit nog te vertrekken bij Juventus. De 26-jarige middenvelder voelt zich een ‘leider’ en denkt geen moment aan een andere club. “Ik wil voor de rest van mijn leven bij Juventus blijven. Op dit moment denk ik alleen aan dit seizoen. We moeten de club terugkrijgen op het niveau waar het hoort”, zegt de Italiaans international, die een contract heeft tot medio 2016. (Sky Italia)

Twee scouts van Liverpool zaten zaterdagavond op de tribune tijdens PSV - AZ. De afgevaardigden van the Reds kwamen kijken naar Ola Toivonen en Kevin Strootman, die negentig en zeventig minuten mochten blijven staan maar geen opvallende rol op zich namen. Onduidelijk is nog of de Engelsen hun interesse in beide spelers een vervolg geven. Men zoekt naar een opvolger voor Dirk Kuyt. (Daily Record)

Spartak Moskou heeft niet alleen interesse in Lasse Schöne, maar ook in Diego. De Braziliaanse aanvallende middenvelder heeft het naar zijn zin bij Atlético Madrid, maar wil dat ‘alle partijen tevreden zijn’. Dat is zijn eigenlijke werkgever VfL Wolfsburg echter alleen als een club vijftien miljoen euro ophoest voor de 27-jarige creatieveling. Het is onwaarschijnlijk dat Spartak van Diego zijn recordtransfer gaat maken. (Life Sports)

Ángel Dealbert wil naar een club waar hij wekelijks kan spelen. De verdediger van Valencia komt dit seizoen zeker wel aan zijn wedstrijdjes, maar heeft geen basisplaats en baalt daar toch een beetje van. De 28-jarige Dealbert heeft er geen moeite mee om een stapje terug te doen en staat in de belangstelling van Real Betis en Deportivo la Coruña. Dealbert beschikt over een aflopend contract bij Valencia. (Cadena Ser)

Tottenham Hotspur kon wel eens de beste spelers uit de Ligue 1 gaan halen. De werkgever van Rafael van der Vaart heeft belangstelling voor Eden Hazard van Lille en zou nu ook Hugo Lloris wel willen hebben. De keeper van Olympique Lyon wordt al jarenlang met allerlei buitenlandse topclubs in verband gebracht, maar speelt nog altijd in Frankrijk. Daar wil Harry Redknapp een einde aan maken. (RMC)

Het moge duidelijk zijn dat Heurelho Gomes echt niet meer in de plannen van Redknapp voorkomt. De Braziliaan liet onlangs weten graag terug te willen keren naar PSV, maar Marcel Brands liet direct weten dat de terugkeer van Gomes geen optie is. De 31-jarige keeper keert nu waarschijnlijk terug naar zijn vaderland: het is nog niet bekend naar welke club. Tottenham heeft met Brad Friedel en Carlo Cudicini nog twee goede keepers in huis. (Lancenet)

Gabriel Heinze komt in aanmerking voor een contractverlenging bij AS Roma, maar staat daar niet voor open. De 34-jarige Argentijn heeft het wel gezien in Europa en wil terugkeren naar zijn vaderland. Boca Juniors en River Plate hebben interesse en strijden om de handtekening van de 72-voudig international, die zijn loopbaan begon bij Newell's Old Boys en na een jaartje al naar Spanje verhuisde. (Olé)

Welke speler zou de grootste aanwinst zijn voor Liverpool?

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
10
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties