Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scouts Van Gaal schaduwen linksback Real Madrid

Laatste update:

Barcelona overweegt een toptalent te stallen bij de ex-club van Luis Enrique. De trainer werd afgelopen zomer overgenomen van Celta de Vigo en de huidige nummer zeven van de Primera División krijgt in januari mogelijk de beschikking over Munir El Haddadi. De veelbelovende aanvaller maakte begin dit seizoen een uitstekende indruk, maar zal zeker na de entree van Luis Suárez weinig speeltijd meer krijgen. (Sport)

Louis van Gaal houdt de ontwikkelingen bij Real Madrid de komende tijd goed in de gaten. De trainer van Manchester United heeft vernomen dat de Koninklijke overweegt om David Alaba over te nemen van zijn ex-club Bayern München. Als dat gebeurt, hoopt Van Gaal dat linksback Marcelo uit Madrid mag vertrekken en dat de Braziliaan naar Old Trafford wil komen. De coach blijft op zoek naar defensieve versterkingen. (Daily Express)

Radja Nainggolan lijkt voorlopig niet van plan om weg te gaan bij AS Roma. De Belgische middenvelder kwam begin dit jaar over van Cagliari en heeft het uitstekend naar zijn zin bij i Giallorossi. “Wat de toekomst brengt? Dat weet ik niet. Ik bekijk het jaar per jaar. Voorlopig voel ik me hier de koning te rijk. Het is hier mooi leven. Alles is perfect en dat wil ik zo lang mogelijk zo houden”, geeft Nainggolan aan. (Sporza)

Lucas Piazón wacht rustig af welke clubs zich officieel voor hem melden. De aanvaller speelde vorig seizoen voor Vitesse en momenteel leent Chelsea de Braziliaan uit aan Eintracht Frankfurt. Clubs als Arsenal, Everton en Zenit Sint-Petersburg zouden hem willen overnemen, maar Piazón blijft rustig. “Ik heb nog niks van andere clubs gehoord. En ik zou ook graag in Frankfurt blijven”, laat de belofte weten. (BILD)

Denk je dat Marcelo wil vertrekken bij Real Madrid?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
8
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
31
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
34
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties