Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Seedorf kan miljoenen gaan verdienen in China

Laatste update:

We hadden ook niet anders verwacht, maar Hulk speelt komend jaar nog gewoon in Europa. De spits van FC Porto staat in de belangstelling van tal van clubs en ziet een nieuw avontuur wel zitten, al is nog niet duidelijk waar dat moet zijn. “Ik praat niet over transfers, dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer. Het enige dat ik kan verklappen is dat ik ook komend jaar nog in Europa speel”, aldus de Braziliaanse aanvaller. (Globo Esporte)

Clarence Seedorf kan al kiezen uit een mooi rijtje clubs en dat rijtje wordt almaar fraaier. Na onder meer Botafogo heeft ook het puissant rijke Guangzhou Evergrande zich bij de zaakwaarnemer van de middenvelder gemeld. De club stelde Marcello Lippi aan als trainer en hoopt met Seedorf weer een verrassende zet te kunnen doen. De Amsterdammer kan zeven miljoen euro per jaar gaan verdienen. (La Gazzetta dello Sport)

De kans is groot dat André Villas-Boas terugkeert in de Premier League. De Portugese coach knoopt volgende week de gesprekken aan met Liverpool, dat woensdag afscheid nam van Kenny Dalglish en zo snel mogelijk een vervanger wil presenteren. De 34-jarige Villas-Boas mislukte bij Chelsea, maar hoopt op Anfield aan te kunnen tonen waarom hij (nog altijd) wordt gezien als dé kroonprins van het internationale voetbal. (Daily Mail)

Theo Walcott is absoluut niet te spreken over de handelwijze van Arsenal. De club deed er afgelopen week alles aan om zo snel mogelijk met Robin van Persie om de tafel te gaan zitten, maar Walcott hoorde nog helemaal niks. Ook hij beschikt over een contract dat over een jaar afloopt en de aanvaller had dan ook verwacht een nieuw aanbod te mogen ontvangen. Chelsea en Tottenham Hotspur houden de ontwikkeling nauwgezet in de gaten. (Daily Star)

Ook Fulham heeft zich geschaard bij de steeds groter wordende rij clubs die hopen op de handtekening van Sebastian Giovinco. Napoli, Manchester City en Barcelona werden al gelinkt aan de spelmaker, wiens transferrechten zowel in de handen van Juventus als van Parma liggen. Laatstgenoemde club wil de technicus graag behouden, maar kan waarschijnlijk niet op tegen het grote geld van de concurrentie. (Tuttosport)

Emmanuel Eboué doet er alles aan om een illustere landgenoot naar Turkije te lokken. De Ivoriaan onthult dat hij onlangs diverse malen contact heeft gehad met Didier Drogba over het leven in Istanbul. Galatasaray zou de spits van Chelsea graag overnemen, maar ondervindt concurrentie uit alle hoeken en windstreken van de wereld. Mogelijk dat Eboué, die Drogba goed kent van de nationale ploeg, een doorslaggevende rol kan spelen. (Galatasaray TV)

Udinese heeft Luis Muriel kenbaar gemaakt dat hij een nieuwe kans krijgt bij de club. De Colombiaanse aanvaller werd het voorbije seizoen verhuurd aan Lecce, waarmee hij naar de Serie B degradeerde. Desondanks mag hij op herhaling bij i Bianconeri, die nog nadenken over de toekomst van Juan Cuadrado. De landgenoot van Muriel kwam eveneens uit voor Lecce en hij wordt mogelijk opnieuw verhuurd. (Radio Crc)

Clarence Seedorf moet voor China kiezen

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties