Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sensationele ruildeal, zes opvolgers Guardiola

Laatste update:

De toekomst van Javi García lijkt in Manchester te liggen. Manuel Garcia Quilón, de zaakwaarnemer van de Spanjaard, is de laatste tijd diverse malen bij Manchester United op bezoek geweest. De middenvelder van Benfica heeft een transferclausule van naar verluidt 25 miljoen euro, maar Manchester United hoopt de voormalig jeugdspeler van Real Madrid voor vijf miljoen euro minder over te nemen. (A Bola)

Het leek eerst niet meer dan een loos gerucht, maar Roman Abramovich werkt achter de schermen daadwerkelijk aan een spectaculaire ruildeal. De eigenaar van Chelsea is de hopeloze statistieken van Fernando Torres meer dan zat en wil de Spanjaard ruilen tegen een doelpuntenmachine pur sang: Radamel Falcao. De Colombiaan speelt voor Atlético Madrid, oftewel de voormalig werkgever van Torres. (AS)

Wij begrijpen David Sullivan heel goed als hij zegt dat het laten gaan van Demba Ba een van zijn grootste fouten is. Na de degradatie van West Ham United vertrok de Senegalese spits transfervrij naar Newcastle United. “Ik bood hem nog 53 duizend euro per week om te blijven, maar hij wilde niet. Dit is waarschijnlijk mijn grootste fout ooit die ik ooit gemaakt heb”, vertelt de mede-eigenaar. (West Ham Till I Die)

Josep Guardiola heeft nog tot mei om bij te tekenen bij Barcelona en het gonst daardoor al van de geruchten over zijn opvolging. Voormalig aanvaller Carlos Rexach ziet wel wat in Ronald Koeman, Michael Laudrup en Ernesto Valverde, maar zij zijn niet de enige namen die de ronde doen. Valverde (Olympiakos Piraeus) staat samen met Marcelo Bielsa (Athletic Bilbao), Joachim Löw (Duitsland) en Arsène Wenger (Arsenal) op het lijstje. (Diverse Spaanse media)

Joachim Löw staat in ieder geval open voor een functie als clubtrainer. De huidige bondscoach van Duitsland staat nog tot medio 2014 onder contract bij de Duitse voetbalbond, maar wordt doorgaans aan veel clubs gelinkt. Recentelijk nog aan VfB Stuttgart, Real Madrid en Fenerbahçe. “Ik zal niet ontkennen dat het werken als clubcoach leuk zou kunnen zijn. Ik prefereer een buitenlands avontuur”, aldus Löw. (11Freunde)

Andrea D’Amico vormt geen uitzondering op de regel wat zaakwaarnemers betreft. De belangenbehartiger van Sebastian Giovinco spreekt vol lof over zijn cliënt, die dit seizoen al negen keer scoorde voor Parma. “Als ik Roman Abramovich was, zou ik Giovinco naar Chelsea halen. Hij zou hier de nieuwe Gianfranco Zola kunnen worden”, aldus D’Amico, die een terugkeer van de aanvaller naar Juventus uitsluit. (Tuttosport)

Het kan niet anders dat Olivier Giroud in de zomer een toptransfer maakt. De tweevoudig Frans international scoorde dit seizoen al zestien keer voor Montpellier. Bayern München, Napoli, Arsenal en Newcastle United werden al met de 25-jarige spits in verband gebracht. “We zoeken een aanvaller en we hebben er staan diverse namen op de lijst. Giroud is één van hen”, bevestigt Bayern-scout Bjorn Andersson. (L’Équipe)

Wie wordt er beter van een ruildeal tussen Fernando Torres en Radamel Falcao?

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
1
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
7
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties