Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Serero blij met zomerse beslissing van Ajax

Laatste update:

Sir Alex Ferguson lijkt de achterhoede van Manchester United te willen renoveren. Alexander Büttner zal waarschijnlijk vroeg of laat de opvolger worden van Patrice Evra, terwijl het centrum van de defensie versterkt moet worden met de 24-jarige Angelo Ogbonna. “Scouts van topclubs bezoeken onze wedstrijden, en die van Man United zijn er altijd bij”, aldus technisch directeur Gianluca Petrachi van Torino. (TMW)

Ajax heeft deze zomer voorkomen dat Thulani Serero terugkeerde naar zijn ex-club. De aanvallende middenvelder werd in 2011 door de Amsterdammers overgenomen van Ajax Cape Town, dat de 22-jarige Zuid-Afrikaan op huurbasis terug naar zijn vaderland wilde halen. Serero moest echter in Nederland blijven, en is daar zelf blij mee. “Alles gaat volgens plan, het voelt goed om in de basis te staan”, zegt Serero. (The Sowetan)

West Ham United hoopt te profiteren van de dadendrang van Matt Jarvis. De 26-jarige vleugelspeler aast op een terugkeer in het Engels elftal, maar weet dat hij een uitverkiezing voor de nationale ploeg alleen kan afdwingen door goede prestaties bij zijn club. “Daar moet je regelmatig en bovendien goed spelen, anders word je niet opgeroepen. Dus dat is wat ik van plan ben te gaan doen”, heeft Jarvis laten weten. (Life Sports)

Napoli heeft Goran Pandev precies op het juiste moment gekocht van Internazionale. Na een seizoen op huurbasis is de aanvaller definitief overgenomen en volgens de Macedoniër gaat de club uit Napels nog een hoop plezier aan hem beleven. “Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu, ik ben sterker dan ooit tevoren. Napoli was voor mij de goede keuze op het goede moment”, heeft de 29-jarige Pandev gezegd. (Corriere del Mezzogiorno)

Thiago Silva hoopt dat zijn ex-club AC Milan snel weer beter gaat presteren. De Braziliaanse verdediger, die deze zomer naar Paris Saint-Germain vertrok, vindt het jammer dat i Rossoneri matig aan het seizoen begonnen zijn. “Het is voor mij teleurstellend om te zien dat ze een moeilijke periode doormaken. Maar ik blijf ze steunen, want ik heb veel vrienden achtergelaten in Milaan”, aldus de stopper van PSG. (Sky Italia)

Anthony Réveillère zit er niet mee dat zijn transfer naar Paris Saint-Germain niet door is gegaan. De 32-jarige rechtsback leek te worden overgenomen van Olympique Lyon, maar kwam in Parijs niet door de medische keuring. “Ik wil daar alleen maar over zeggen dat er met mijn knieën niets mis is. Maar ik heb nergens spijt van, en ik wil mijn voeten gewoon laten spreken op het veld in dienst van Lyon”, zegt Réveillère. (Le Progres)

Thomas Chatelle heeft geen hoge eisen, maar slaagt er toch niet in om een club te vinden. De 31-jarige vleugelspeler, die in het seizoen 2010/11 in dienst van NEC in 27 duels niet eenmaal wist te scoren, wacht nog altijd op een nieuwe werkgever na zijn periode bij STVV. “Momenteel heb ik niets in het vooruitzicht. Ik heb geen enkele concrete aanbieding gekregen sinds juni, zelfs niet uit tweede klasse”, aldus de Belg. (Het Laatste Nieuws)

Thulani Serero wordt ooit erg belangrijk voor Ajax

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties