Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sevilla wil met Arsenal strijden om Nederlander

Laatste update:

Cheick Tioté zien we in de tweede seizoenshelft wellicht terug in de top van de Serie A. De middenvelder wordt al een poosje in verband gebracht met grotere clubs dan zijn huidige werkgever Newcastle United en Napoli schijnt in januari daadwerkelijk actie te willen ondernemen. Trainer Rafael Benítez zou de Ivoriaans international er graag bij hebben in Napels en i Partenopei willen zestien miljoen euro betalen. (The Sun)

Virgil van Dijk zou de overstap kunnen maken naar de top van de Primera División. Sevilla blijft in Spanje samen met Valencia, Atlético Madrid en Barcelona in het spoor van koploper Real Madrid en los Rojiblancos willen hun defensie versterken met de lange Nederlander. De mandekker van Celtic wordt ook gevolgd door diverse Engelse grootmachten; onder meer Arsenal is geïnteresseerd in de ex-FC Groningen-speler. (El Desmarque)

Niets in het leven is zeker, maar Marco Reus gaat in januari niet weg bij Borussia Dortmund. Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke is nergens zo van overtuigd als van het feit dat de sterspeler het seizoen afmaakt bij BVB. “Als Reus een beslissing neemt over zijn toekomst, weten wij het als eerste. En hij verlaat ons in januari niet, dat weet ik 105 procent zeker”, maakt de Borussia-directeur duidelijk. (BILD)

Stewart Downing werd verguisd bij Liverpool, maar is weer helemaal terug op zijn oude niveau. De aanvallende middenvelder werd op Anfield bestempeld als miskoop en speelde sinds mei 2012 niet meer voor het Engels elftal. Bij West Ham United is de linkspoot echter weer opgebloeid en trainer Sam Allardyce is van mening dat Downing een herkansing bij de nationale ploeg verdient van bondscoach Roy Hodgson. (Daily Mail)

Waar zou Virgil van Dijk beter op zijn plek zijn?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties