Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sevilla wil Nederlandse WK-ganger met vertrekwens

Laatste update:

Het was de laatste tijd nogal stil rondom Vlad Chiriches, maar daar komt weer verandering in. Na zijn transfer van Steaua Boekarest naar Tottenham Hotspur, een jaar geleden, verkast de Roemeense verdediger nu mogelijk nog eens: AS Roma is in hem geïnteresseerd. Trainer Rudi Garcia kan nog wel wat defensieve aanwas gebruiken en hoopt dat the Spurs Chiriches voor een zacht prijsje laten gaan. (Sky Sports)

Veel speelde Leroy Fer niet op het WK in Brazilië, maar toch heeft hij indruk weten te maken. En dat komt goed uit voor de middenvelder, die het liefst wil vertrekken bij het gedegradeerde Norwich City. Sevilla is een van de clubs die bereid is om die wens in te willigen. De winnaar van de Europa League denkt de krachtpatser goed te kunnen gebruiken en informeert een dezer dagen naar de voorwaarden van een mogelijke transfer. (Diario de Sevilla)

Douglas Costa wil dolgraag weg bij Shakhtar Donetsk en lijkt zijn zin te krijgen. De Braziliaan, een van de zes die onlangs met opzet zijn vlucht miste, werd al genoemd bij Tottenham Hotspur en Arsenal, en naar nu blijkt is ook AC Milan voor hem in de race. De aanvallende middenvelder maakte de voorbije jaren indruk in de Champions League en zou zo'n achttien miljoen euro moesten kosten. (Sky Italia)

Frank Lampard sluit zijn loopbaan waarschijnlijk af in de Major League Soccer, waar hij met ingang van januari 2015 voor New York City FC gaat spelen. De routinier had echter ook de mogelijkheid om in zijn geliefde Londen te blijven, zo onthulde hij vrijdag. Harry Redknapp, Lampards oom, wilde hem dolgraag naar Queens Park Rangers halen. 'Hij heeft veel met mijn vader gepraat, maar het was niet echt een optie voor mij", aldus Lamps. (Daily Mail)

Leroy Fer zou goed bij Sevilla passen

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
18
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
38
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties