Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sigthórsson zeker niet eerste keus bij Atlético

Laatste update:

Dustley Mulder moet in de zomer vertrekken bij Levski Sofia. De Bulgaarse club moet bezuinigen en ziet in de 28-jarige verdediger, die 12.000 euro per maand verdient, een dure speler. De Utrechter speelde tot op heden 120 wedstrijden in het shirt van de Blauwen en maakt ook dit seizoen met regelmaat minuten. Mulder heeft nog een contract tot de zomer van 2015; hij komt uit de jeugd van Feyenoord. (Thema Sport)

Atlético Madrid heeft de beste papieren om Javier Hernández over te nemen van Manchester United. De 25-jarige aanvaller begon dit seizoen pas 11 keer in de basis en aast op een zomers vertrek. Los Colchoneros zijn van plan om nog voor de start van het WK in Brazilië een bod uit te brengen op de Mexicaan, die Diego Costa zou moeten opvolgen. Kolbeinn Sigthórsson van Ajax lijkt niet serieus in beeld te zijn. (El Mundo Deportivo)

Morgan Schneiderlin wil alleen bijtekenen bij Southampton als de club ambitie toont. “Dan moeten ze zeggen: ‘Luister, we houden de topspelers hier, halen nog een paar goede spelers erbij en we gaan voor een plek in de top zes’. Wij doen niet veel onder voor de bovenste ploegen, dus waarom niet?” Schneiderlin weet in ieder geval dat hij altijd nog naar Arsenal kan: manager Arsène Wenger houdt hem in de gaten. (Sky Sports)

Emmanuel Badu, die indruk maakt bij Udinese, staat in de belangstelling van een flink aantal topclubs. Zo zou Lazio al serieuze interesse hebben getoond. “We weten dat hij een gewilde speler is. Op dit moment denkt hij echter alleen naar Udinese, want hij wil het seizoen goed afsluiten. Daarna wil hij uitblinken op het WK met de nationale ploeg van Ghana”, zegt zaakwaarnemer Claudio Vagheggi. (Sky Italia)

Javier Hernández zou een goede spits zijn voor Atlético Madrid

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties