Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Situatie Depay leidt tot conflicten bij Olympique Lyon

Laatste update:

Internazionale is niet alleen bezig met inkomende transfers. De Italianen willen het aflopende contract van João Miranda met twee jaar verlengen tot medio 2020. (Diverse Italiaanse media)

Het passeren van Memphis Depay leidt tot conflicten op de burelen van Olympique Lyon. Een deel van het bestuur is bang dat de club een enorm verlies gaat lijden als de Oranje-international, die Lyon zestien miljoen euro kostte, weinig speelt. (SFR Sport)

Wayne Rooney tekende ruim tien jaar geleden een miljoenendeal om een aantal boeken uit te brengen. Aangezien de eerste twee delen niet bijzonder goed verkochten, blijven twee nieuwe voorlopig op de plank liggen. (Daily Mail)

Manchester United mengt zich in de strijd om Pietro Pellegri, die ook wordt gevolgd door onder meer Chelsea, AC Milan en Internazionale. Genoa wil echter 45 miljoen euro zien voor de zestienjarige spits. (The Sun)

Fenerbahçe gaat proberen om voor een stunt te zorgen. De Turkse grootmacht hoopt Manchester United aankomende zomer af te troeven in de strijd om de dan transfervrije Mesut Özil. (Daily Express)

Vind jij dat Memphis Depay een basisplaats hoort te hebben bij Olympique Lyon?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
19
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties