Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder en Ibrahimovic worden weer ploeggenoten

Laatste update:

Manchester City heeft zich nog niet officieel gemeld bij Lazio. De Engels kampioen wordt in verband gebracht met Keita Baldé Diao en zou de door Barcelona opgeleide aanvaller komende zomer naar het Etihad Stadium willen halen. “Maar ik heb nog geen enkele aanbieding ontvangen”, zegt zaakwaarnemer Ulisse Savini. “En clubs moeten hun interesse toch eerst kenbaar maken bij de clubleiding”, benadrukt hij. (Sky Italia)

Ünal Aysal heeft grootse plannen met Galatasaray, mocht hij verkozen worden als voorzitter van de club. Aysal, die in het verleden ook al voorzitter van de Turkse grootmacht was, heeft beloofd om Zlatan Ibrahimovic naar Istanbul te halen. Eerder haalde hij ook al Didier Drogba en Wesley Sneijder naar de club, dus helemaal uit de lucht gegrepen is het bericht niet. Ibrahimovic mag circa vijftien miljoen euro kosten. (Habertürk)

West Ham United heeft niet voor de eerste keer interesse in Jesé Rodriguez. De aanvaller heeft simpelweg geen uitzicht op speelminuten bij Real Madrid, dat nu overweegt om het talent vanaf komend seizoen elders op huurbasis onder te brengen. De Spaans jeugdinternational blijft het liefst in eigen land actief, maar hij zal aan het einde van het seizoen alle mogelijkheden aandachtig bestuderen. (AS)

Andy Najar wil in de toekomst heel graag het tenue van Arsenal om de schouders dragen. De vleugelaanvaller van Anderlecht verzekert dat het zijn droomclub is. “Thierry Henry was mijn idool als kind en ik heb altijd voor die club willen spelen”, verzekert de Hondurees international, die eerder een stage bij Tottenham Hotspur afwerkte en ook daadwerkelijk door Arsenal wordt gevolgd. (The Sun)

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic ooit voor Galatasaray zal spelen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties