Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder en Vlaar vanaf komend seizoen in één team

Laatste update:

André Schürrle wil terug naar zijn vaderland, maar het is de vraag of dat gaat lukken. De aanvaller verhuisde anderhalf jaar geleden van Bayer Leverkusen naar Chelsea, maar daar heeft de Duits international nooit een vaste basisplaats kunnen veroveren. Schürrle zou daarom terug willen naar de Bundesliga en Chelsea is bereid om hem te laten gaan, maar het prijskaartje van 35 miljoen euro is de meeste Duitse clubs te gortig. (WAZ)

Ron Vlaar wordt gevolgd door grote Engelse clubs, maar kan ook in de top van de Süper Lig terecht komen. De verdediger kan Aston Villa na afloop van dit seizoen transfervrij verlaten en dat heeft de belangstelling van Galatasaray gewekt. Landgenoot Wesley Sneijder moet naar verluidt een goed woordje doen; de aanvallende middenvelder zou Vlaar al hebben geadviseerd om net als hij voor Cim Bom te komen voetballen. (Sabah)

James Wilson kan een nieuw contractvoorstel tegemoet zien bij Manchester United. De negentienjarige aanvaller ontwikkelt zich dit seizoen uitstekend en tegen Southampton hield hij onlangs nog de peperdure Radamel Falcao op de tribune. Wilson heeft een aflopend contract, maar kan bij een nieuwe verbintenis bijna 27.000 euro per week verdienen op Old Trafford. De aanvaller scoorde dit seizoen nog maar één keer. (Daily Star)

Er kan definitief een streep worden gezet door de transfergeruchten omtrent Pepe. De 31-jarige verdediger van Real Madrid zou uit de Spaanse hoofdstad mogen vertrekken en werd in verband gebracht met Manchester City, maar volgens zaakwaarnemer Jorge Mendes is een vertrek van de Portugese stopper uitgesloten. “Pepe blijft bij Real, de voorzitter wil hem niet verkopen”, maakt Mendes duidelijk. (La Sexta)

Galatasaray is een stap vooruit voor Ron Vlaar

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
50
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties