Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder kan in Istanbul de borst natmaken

Laatste update:

Thomas Schaaf staat al sinds mei 1999 voor de selectie van Werder Bremen, maar mogelijk gaat hij in Oostenrijk aan de slag. De oefenmeester is naar verluidt een van de kandidaten om Red Bull Salzburg te gaan trainen. In Bremen heeft men al een oplossing: Mehmet Scholl. De coach van Bayern München Onder-23 heeft zelfs al een huis in Bremen gekocht. Dat kan geen toeval zijn. (Der Standard)

Wesley Sneijder kan zijn borst natmaken, want Galatasaray is bezig met Arda Turan. Voorzitter Ünal Aysal heeft veel lira’s te besteden en wil de 26-jarige aanvaller na dit seizoen terug naar Istanbul halen. De clubs hebben al met elkaar gesproken, maar trainer Diego Simeone wil Arda niet kwijt; de Turk is namelijk een sleutelspeler bij Atlético Madrid. Arda, die 24 miljoen euro kost, staat ook in de belangstelling van Engelse clubs. (AS)

Maxime Gonalons houdt zich naar eigen zeggen niet bezig met zijn toekomst, ook al is hij de meest gewilde speler van Olympique Lyon. 'Ik ben hier gelukkig en ik ben nu uitsluitend met de competitie bezig. AS Monaco? Ik weet nergens van. Er is geen enkel contact met mijn zaakwaarnemer geweest." De middenvelder annex Frans international geniet vooral belangstelling vanuit Italië. (France Football)

Christoph Daum gaat wellicht weer in de Süper Lig aan de slag. De Duitse trainer, die momenteel zonder werkgever zit, werkte in het verleden bij Fenerbahçe en Besiktas en kan nu wederom bij de laatstgenoemde club aan de slag. De 59-jarige Duitser is vooral buiten zijn vaderland succesvol geweest: landstitels met VfB Stuttgart, Fenerbahçe, Red Bull Salzburg en Besiktas. Wordt vervolgd. (Fanatik)

Het vertrek van David Moyes komt Everton in financieel opzicht niet heel slecht uit. Met een jaarsalaris van vijf miljoen euro was de Schot een van de best verdienende managers van de Premier League. De nog onbekende opvolger van Moyes gaat op Goodison Park niet meer dan de helft verdienen op jaarbasis en kan voor vijf jaar tekenen. Everton bespaart zich dus 12,5 miljoen euro. (The Sun)

Luca Marrone gaat kiezen tussen Genoa en Fiorentina. De 23-jarige middenvelder komt bij Juventus niet aan de bak en hij werd ook al gelinkt aan Atalanta, Palermo en Udinese. De Italiaans jeugdinternational heeft echter besloten dat zijn keuze in de zomer valt op Genoa, tenzij die club degradeert, of la Viola. De club uit Turijn, waarbij Marrone nog tot de zomer van 2015 onder contract staat, hoopt Marrone te verhuren of voor de helft van de transferrechten te verkopen. (Tuttosport)

Martin Jol is nog altijd geïnteresseerd in William Vainqueur. De 24-jarige middenvelder werd in de winterstop ook al in verband gebracht met Fulham, maar die club wil nu in de zomer echt werk maken van de komst van de Fransman. Ook Newcastle United heeft belangstelling, maar the Cottagers denken de strijd met een bod van 2,3 miljoen euro te kunnen winnen. “De stijl van Fulham ligt hem wel”, zegt zaakwaarnemer Nico Vaesen. (Daily Mail)

Denk je dat Wesley Sneijder komend seizoen een basisplaats heeft bij Galatasaray?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties