Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder kan kiezen voor miljoenendeals in Moskou

Laatste update:

Excelsior heeft Paul van der Helm op proef. De 21-jarige doelman zit zonder contract sinds zijn vertrek bij het tweede elftal van FC Utrecht. Aanvaller Gyliano van Velzen liep eveneens stage op Woudestein, maar krijgt voorlopig geen contract aangeboden en is alweer vertrokken. De twintigjarige speler van FC Utrecht komt uit de jeugd van Ajax. Excelsior wil zich ook nog versterken met een linksachter. (RTV Rijnmond)

Ünal Aysal maakte onlangs bekend dat Wesley Sneijder een afkoopsom van twintig miljoen euro in het contract heeft staan en dat heeft de Russische topclubs op scherp gezet. Dynamo Moskou en Lokomotiv Moskou hebben de middenvelder op het WK prima zien voetballen bij het Nederlands elftal en hebben contact gezocht met Galatasaray. Het laatste woord is wel gewoon aan Sneijder. (Takvim)

Maicon wil langer bij AS Roma blijven. De 32-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2015. “Het is te vroeg om te praten over de landstitel, maar ik zie dat we goede spelers aantrekken. Mede daarom wil ik absoluut niet vertrekken bij Roma. Ik neem contact op met directeur Walter Sabatini en dan zou ik graag zo snel mogelijk verlengen”, zegt de international van Brazilië. (Sky Italia)

Het leek erop dat de onderhandelingen tussen Liverpool en Sevilla waren stilgelegd, maar achter de schermen is er wel degelijk beweging inzake Alberto Moreno. Liverpool bereidt een bod voor van bijna 23 miljoen euro en dat is voor Sevilla een niet te weigeren bedrag. De directie van Liverpool reist binnen enkele dagen af naar Sevilla om te praten met voorzitter José Castro van de Spaanse club. Aanvaller Iago Aspas gaat juist van Liverpool naar Sevilla, maar heeft niets met deze deal te maken. (ABC)

De Russische competitie is beter dan de Turkse

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties