Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder moet 'dodelijk duo' vormen met landgenoot

Laatste update:

Vidarrell Merencia is de held van Curaçao, maar ADO Den Haag heeft geen plaats voor hem. Met dank aan het doelpunt van de 21-jarige aanvaller tegen Cuba maakt Curaçao nog altijd kans op deelname aan het WK van 2018. Een nieuw contract bij ADO zit er echter niet in voor Merencia. “Er zijn wat contacten met andere clubs, tot nu toe alleen in het buitenland”, kijkt de international vooruit naar komend seizoen. (De Telegraaf)

De naam Robin van Persie zingt rond in Istanbul en Galatasaray heeft daad bij woord gevoegd. De kampioen van Turkije wil de spits van Manchester United dolgraag naar de Süper Lig halen en naar verluidt is er al een bod gedaan op de aanvaller. Het zou gaan om een bedrag van acht miljoen euro. Van Persie moet bij Galatasaray een dodelijk duo gaan vormen met Wesley Sneijder. (Fanatik)

Liverpool staat op het punt een groot talent weg te kapen voor de neus van de concurrentie. Manchester City en Arsenal hebben het net als the Reds voorzien op Joe Gomez, maar de achttienjarige verdediger van Charlton Athletic vertrekt waarschijnlijk naar Anfield; de verwachting is dat de deal nog deze week beklonken wordt. Borussia Dortmund meldde zich ook, maar Gomez wil nog niet naar het buitenland. (Daily Mail)

Werder Bremen heeft al sinds 2013 een samenwerkingsverband met Juventus, maar spelers leverde het de Duitse club nog niet op. Daar gaat verandering in komen, want Andrés Tello lijkt op weg naar de Bundesliga. Het achttienjarige supertalent uit Colombia hoeft bij Juventus voorlopig nergens op te rekenen, terwijl hij bij Werder in aanmerking komt voor een plek bij de eerste elf. (BILD)

Manchester United zou een bod van acht miljoen euro moeten accepteren

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties