Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder verkiest prijzen winnen boven geld

Laatste update:

Parma, Bologna, Olympiakos Piraeus en Queens Park Rangers: ze worden allemaal teleurgesteld. De clubs uit Italië, Griekenland en Engeland wilden graag werk maken van de komst van Gabriel Heinze, maar de ervaren verdediger heeft gekozen voor een terugkeer naar Argentinië. De 34-jarige Heinze tekent spoedig een contract bij Newell's Old Boys, de club waar hij in 1996 zijn loopbaan begon. (Olé)

Wesley Sneijder voelt zich nog te jong om voor het geld te kiezen. De middenvelder staat in de vermeende belangstelling van Anzhi Makhachkala, maar vindt het nog te vroeg voor zo'n transfer. "Geld is belangrijk, maar niet het belangrijkste. Als ik over drie of vier jaar een lucratieve aanbieding krijg, dan zal ik hem waarschijnlijk accepteren. Maar ik wil nu bij Inter blijven en prijzen winnen", aldus Sneijder. (Corriere dello Sport)

De kans is aanwezig dat Sneijder volgend seizoen met een landgenoot samenspeelt bij Inter. Luc Castaignos is weliswaar vertrokken, maar Nigel de Jong staat op het lijstje van de Italiaanse topclub. "Hij is een speler die altijd wil winnen en alles geeft op het veld. Ik denk dat hij goed bij Inter zou passen. Ibrahim Afellay? Dat is ook een goede speler", aldus Sneijder. (Corriere dello Sport)

Huddersfield Town wil echt het onderste uit de kan halen als het gaat om Jordan Rhodes. Blackburn Rovers is nu al wekenlang bezig met de komst van de spits, maar ook het meest recente bod van de degradant is afgewezen. De 22-jarige Rhodes maakte vorig seizoen liefst veertig doelpunten in 45 wedstrijden voor Huddersfield Town en staat daardoor ook op het lijstje van Martin Jol bij Fulham. (Daily Mirror)

Nani loopt met een sip gezicht rond bij Manchester United. De aanvaller dacht deze zomer zijn contract op Old Trafford te zullen verlengen, maar er is geen akkoord bereikt over een verlenging van de samenwerking. "Nani wil blijven, maar voelt zich ongewenst. Hij is teleurgesteld dat United niet meer moeite doet om hem langer te binden", zegt een zogenaamde 'insider' van de club. (The Sun)

Lazio en Genoa bereiden een ruildeal voor. Eerstgenoemde wil zich zoals bekend versterken met Andreas Granqvist, terwijl Genoa juist belangstelling heeft voor Juan Pablo Carrizo. De Zweedse verdediger en Argentijnse keeper lijken nu geruild te gaan worden: Lazio moet in dat geval nog wel wat bijbetalen. De 28-jarige Carrizo speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Catania. (Sky Italia)

Ook Benfica wil profiteren van de uitverkoop bij Málaga. De Portugezen hebben interesse in Eliseu, een 28-jarige linksback en viervoudig Portugees international, die in Lissabon de reeds vertrokken Joan Capdevila moet gaan opvolgen. De onderhandelingen tussen Benfica en Málaga zijn reeds van start gegaan en het ziet ernaar uit dat er wel een akkoord over een transfersom bereikt zal gaan worden. (AS)

Wesley Sneijder is met zijn 28 jaar nog te jong om puur voor het geld te gaan

Meer nieuws

AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
0
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
7
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
10
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties