Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sofyan Amrabat heeft nog geen besluit genomen

Laatste update:

Everton lijkt naast de komst van Thomas Vermaelen te grijpen. De Belgische verdediger gaat Barcelona in januari zo goed als zeker op huurbasis verlaten voor Internazionale. (Tuttomercatoweb)

Ondanks zijn definitieve selectie voor Marokko heeft Sofyan Amrabat de knoop over wel of niet uitkomen voor Oranje nog niet doorgehakt. De Feyenoorder beslist een dezer dagen. (Voetbal International)

PSV heeft Amerikaans jeugdinternational Ayo Akinola op proef. De zeventienjarige vleugelspits deed dinsdagavond met PSV Onder-19 mee tegen Racing Genk en scoorde meteen. (Eindhovens Dagblad)

Chievo Verona hoopt nog steeds op de komst van Arek Milik. De club is er echter niet van overtuigd dat Napoli bereid is om op tijdelijke basis afscheid te nemen van de voormalige Ajax-spits. (Diverse Italiaanse media)

Sunderland heeft na minder dan vijf maanden afscheid genomen van coach Simon Grayson. Het 3-3 gelijkspel tegen Bolton Wanderers op dinsdagavond werd de oefenmeester fataal. (Officiële kanalen Sunderland)

Op welk land denk jij dat de keuze van Sofyan Amrabat gaat vallen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties