Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Song keert terug in top van Premier League

Laatste update:

Paolo Maldini voorziet AC Milan van advies. De legendarische oud-verdediger stelt dat i Rossoneri zich op de jeugdopleiding moeten richten. “Je moet daarbij met vijfjarenplannen werken, het heeft tijd nodig. Je kan niet alleen investeren in het eerste elftal. In het buitenland smijten ze met geld en daardoor is Milan een beetje achtergebleven”, aldus Maldini, die tussen 1985 en 2009 voor de Milanezen uitkwam. (Sky Italia)

De kans wordt steeds groter dat Alex Song weer in de Premier League komt voetballen. De middenvelder verruilde Arsenal in 2012 voor Barcelona, maar zijn periode in Catalonië is geen succes geworden. Een terugkeer in het Emirates Stadium zou een optie zijn voor de international van Kameroen, maar Manchester United wil Song ook inlijven; trainer David Moyes is gecharmeerd van de controleur. (Goal)

André Villas-Boas wil de verdediging van Zenit Sint-Petersburg versterken. De Portugese trainer heeft zijn oog op onder anderen Björn Engels, de negentienjarige centrumverdediger van Club Brugge, laten vallen. De Russen zien in de Belg de mogelijke opvolger van Nicolas Lombaerts. Ook Vitali Dyakov is bij Zenit in beeld. De 25-jarige Rus speelt bij Rostov en kan ook naar Rubin Kazan en Dynamo- en Spartak Moskou. (Izvestia)

Bayer Leverkusen hoopt komende zomer een oude bekende weg te plukken bij Red Bull Salzburg. De 23-jarige Kevin Kampl doorliep de jeugdopleiding van die Werkself en speelde er in het tweede, maar van een debuut in de hoofdmacht kwam het niet. De middenvelder kwam via Greuther Fürth, VfL Osnabrück en VfR Aalen in Salzburg terecht en doet het daar dusdanig goed, dat Bayer hem terug wil halen. (RP Online)

Alex Song maakt Manchester United echt beter

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties